Νότια Εύβοια - Μανίκια: Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος Νίκος Πετράκης - Έπεσε σε γκρεμό υπό άγνωστες και ύποπτες συνθήκες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια - Μανίκια: Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος αγνοούμενος κτηνοτρόφος Νίκος Πετράκης - Έπεσε σε γκρεμό υπό άγνωστες και ύποπτες συνθήκες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον 48χρονο κτηνοτρόφο Νίκο Πετράκη που είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα (03-10-2022) στο χωριό Μανίκια του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου...

Λίγα 24ωρα μετά εντοπίστηκε τελικά νεκρός σε γκρεμό ύψους περίπου 60 μέτρων, έπεσε υπό άγνωστες και ύποπτες συνθήκες, σε απόκρημνη περιοχή που βρίσκεται κοντά στο μαντρί με τα πρόβατα που διατηρούσε όπου είχε πάει εκεί την Δευτέρα και εκ τοτε χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη του.

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) στο σημείο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του όπου μέσα σε αυτό βρίσκονταν και τα προσωπικά έγγραφα του.

Φωτογραφία του Νίκου Πετράκη που ανέβασαν στα social media οι συγγενείς του:

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την αστυνομία με την συνδρομή της πυροσβεστικής και από εκπαιδευμένους σκύλους της ΕΜΑΚ, με επικεφαλής της επιχείρησης τον επιπυραγό Δημήτρη Δεμερούτη.

Δείτε αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA