Φοβάται «κουκούλωμα» η μητέρα της 12χρονης: «Έχει πολλές γνωριμίες, έχει κόσμο να τον καλύψει, αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φοβάται «κουκούλωμα» η μητέρα της 12χρονης: «Έχει πολλές γνωριμίες, έχει κόσμο να τον καλύψει, αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω...» (ΦΩΤΟ)

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον Απρίλιο του 2022...

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης super market στον Κολωνό Αττικής βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της ενώ αναρτούσε και βίντεο στο ίντερνετ για να «ψαρεύει» πελάτες.

«Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος γιατί έχει πολλές γνωριμίες, έχει κόσμο να τον καλύψει εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, το μόνο που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία του...», είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φρίκη στο Κολωνό: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη - Πάνω από 200 οι πελάτες - Φωτογραφίες με πασίγνωστους πολιτικούς και «άνθρωπος της εκκλησίας» ο παιδοβιαστής... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA