Φρίκη στο Κολωνό: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη - Πάνω από 200 οι πελάτες - Φωτογραφίες με πασίγνωστους πολιτικούς και «άνθρωπος της εκκλησίας» ο παιδοβιαστής... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρίκη στο Κολωνό: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη - Πάνω από 200 οι πελάτες - Φωτογραφίες με πασίγνωστους πολιτικούς και «άνθρωπος της εκκλησίας» ο παιδοβιαστής... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την φρίκη και την κτηνωδία με θύμα μία 12χρονη στον Κολωνό Αττικής...

Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός της 12χρονης ονομάζεται Ηλίας Μίχος και είναι πατέρας δημοσιογράφου καθημερινής εφημερίδας. Ήταν πρόσωπο υπεράνω υποψίας με πολιτική και φιλανθρωπική δράση, ενώ διατηρούσε super market στην περιοχή, στο οποίο εργαζόταν η 12χρονη.

Ο 53χρονος έχει συλληφθεί μαζί με έναν 42χρονο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (10-10-2022) ο 53χρονος μαζί με τον 42χρονο οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Αθηνών.
Ο 53χρονος δήθεν ευυπόληπτος οικογενειάρχης εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι για ποσά που κυμαίνονταν από 50 εως και 70-100 ευρώ με τα ραντεβού να κλείνονται κοντά στον σταθμό του Μετρό, στα Σεπόλια, μόλις 300 μέτρα μακριά από την πλατεία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Ο 53χρονος έχει φωτογραφηθεί με πασίγνωστους πολιτικούς όπως με Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη, Παυλόπουλο, αλλά και με καλλιτέχνες, αστυνομικούς κ.α. Επίσης ήταν και «άνθρωπος της εκκλησίας...» Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος σε ναό της περιοχής, έψελνε σε εκκλησίες, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες του ακόμα και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


Σε βίντεο μάλιστα που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης να βγάζει λόγο στην οικία του 53χρονου προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση τον Οκτώβριο του 2017.

«Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία, έναν προς έναν που είστε εδώ μετά από το κάλεσμα που έκανε η οικογένεια του Ηλία. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ηλία...», έλεγε ο Γιώργος Πατούλης.

Σε άλλο βίντεο τραβηγμένο στον επαγγελματικό χώρο του 53χρονου ακούγονται τα εξής:

«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»…καλός οικογενειάρχης», λέει κάποια γυναίκα… και συνεχίσει ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής: «Καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός έλληνας, καλός νεοδημοκράτης…»

Παράλληλα είχε δώσει συνέντευξη και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με θέμα την αλληλεγγύη του Έλληνα στα χρόνια του κορονοϊού.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως»

Από την έρευνα της αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του. Στους περισσότερους, ο φερόμενος ως δράστης παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού».

Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης δεν μπορεί να πιστέψει όσα της εξιστόρησε το παιδί της για τα όσα πέρασε στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού, αλλά και στους άλλους που την εξέδιδε ο κατηγορούμενος.

Πλέον, η μητέρα της ανήλικης ζητάει δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι αν 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, «θα τον θάψει με τα ίδια της τα χέρια».

Την απειλούσε με όπλο

Όπως λέει η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής.

Επίσης σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στην αρμόδια υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Γείτονας στο μαγαζί του 53χρονου στον Κολωνό μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στο debater.gr σχετικά με τις κινήσεις του άνδρα αλλά και τις ανήλικης λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι σοκαριστικά όσα ακούγονται, δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, δεν είναι δυνατόν να συνέβαινε κάτι με΄σα στο μαγαζί γιατί οι πόρτες ήταν ανοιχτές 16 - 17 ώρες» είπε και συνέχισε «το κοριτσάκι το έβλεπα χαρούμενο με το ποδήλατό του στην πλατεία, ήταν από πολυμελή οικογένεια με 8 παιδιά».

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA