Νέα Λάμψακος: Θύμισε Μαριούπολη! Βίντεο-ντοκουμέντο από την κόλαση φωτιάς και τις συνεχείς εκρήξεις σε βανάκι έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων - Οι φλόγες έφτασαν στο κεντρικό δρόμο και κινδύνευσαν διερχόμενα οχήματα - «Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαμε, δεν πήραν χαμπάρι τόση ώρα τι συνέβαινε;..», τόνισαν στο EviaZoom.gr | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Λάμψακος: Θύμισε Μαριούπολη! Βίντεο-ντοκουμέντο από την κόλαση φωτιάς και τις συνεχείς εκρήξεις σε βανάκι έξω από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων - Οι φλόγες έφτασαν στο κεντρικό δρόμο και κινδύνευσαν διερχόμενα οχήματα - «Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαμε, δεν πήραν χαμπάρι τόση ώρα τι συνέβαινε;..», τόνισαν στο EviaZoom.gr

Το περιστατικό συνέβη βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στη περιοχή Νέα Λάμψακο του Δήμου Χαλκιδέων έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «Nissan» και το βίντεο-ντοκουμέντο, που εξασφάλισε αποκλειστικά το EviaZoom.gr λίγες μέρες μετά, προκαλεί σοκ καθώς δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη φωτιά ενός αυτοκινήτου...

Ένα βανάκι που είναι παρκαρισμένο έξω από την αντιπροσωπεία τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες και ακολουθεί η μία εκκωφαντική έκρηξη μετά την άλλη, (κάτι που συνέβαινε για αρκετή ώρα) ενώ η φωτιά και οι φλόγες ξεπετάγονταν ανεξέλεγκτα αρκετά μέτρα ψηλά και έφτασαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο, προς την είσοδο και την έξοδο της Χαλκίδας που περνούν από εκεί καθημερινά χιλιάδες διερχόμενα αυτοκίνητα, ορισμένα από αυτά που περνούσαν πρόλαβαν να προσπεράσουν τις φλόγες που έφτασαν στο οδόστρωμα και από τύχη δεν είχαμε κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα.

Σοκαρισμένοι οι οδηγοί

Όπως τόνισαν στο EviaZoom.gr, οδηγοί διερχόμενων οχημάτων, πρώτη φορά έβλεπαν στη ζωή τους κάτι τέτοιο και ευτυχώς είχαν τα αντανακλαστικά να προσπεράσουν τις φλόγες που ξεπετάγονταν στο δρόμο, ενώ ανύπαρκτη ήταν η αστυνομία, ο Δήμος και λοιποί.

«Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαμε.... Μα καλά δεν πήραν χαμπάρι τόση ώρα τι συνέβαινε σε έναν τέτοιο κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας;», τόνισαν οδηγοί στο EviaZoom.gr που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και επικοινώνησαν μαζί μας.

Τελικά μετά από όλα αυτά έσπευσε στο σημείο μόνο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας και κατέσβησε τα κατάλοιπα της φωτιάς από το βομβαρδισμένο βανάκι που είχε καεί ολοσχερώς.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραμένουν άγνωστα και ανεξήγητα, προς το παρών, τα αίτια αυτής της πρωτοφανής πυρκαγιάς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που εξασφάλισε αποκλειστικά το EviaZoom.gr την ώρα της ανεξέλεγκτης φωτιάς και των εκκωφαντικών συνεχών εκρήξεων:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA