Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης Κολωνός: Νέα μπόχα και δυσωδία στην ΕΛ.ΑΣ - Ούτε καν σε διαθεσιμότητα δεν τέθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός που έστελνε πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη - Εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί που συνεχίζουν και αυτοί να εργάζονται κανονικά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης Κολωνός: Νέα μπόχα και δυσωδία στην ΕΛ.ΑΣ - Ούτε καν σε διαθεσιμότητα δεν τέθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός που έστελνε πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη - Εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί που συνεχίζουν και αυτοί να εργάζονται κανονικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μπόχα και δυσωδία στην ΕΛ.ΑΣ ακόμα και σε υπόθεση βιασμών και μαστροπείας 12χρονης με συμμέτοχη φυσικά και της ελληνικής "δικαιοσύνης"...

Οργή για την νέα προκλητική ατιμωρησία των αστυνομικών και μάλιστα για την γνωστή υπόθεση φρίκης με την 12χρονη στον Κολωνό που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν από τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση φρίκης με τους βιασμούς και την μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο συγκεκριμένος 26χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι και συνδικαλιστής, σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν έστελνε πορνογραφικό υλικό στην 12χρονη, ως συνεργάτης - πελάτης του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου.

Και ενώ κανείς θα περίμενε ότι θα συλληφθεί σιδηροδέσμιος παραμένει όχι απλά ατιμώρητος αλλά εργάζεται κανονικά ως αστυνομικός καθώς δεν τέθηκε ούτε καν σε διαθεσιμότητα αντί να έχει ήδη παυθεί από την ΕΛ.ΑΣ, με την ανοχή φυσικά ακόμα και σε τέτοια υπόθεση φρίκης των ανωτέρων του και των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών.

Σε ποια άλλη χώρα θα είχε γίνει αυτό; Ακόμα και στην Μπανανία ή στην Ουγκάντα θα είχε ήδη εκδιωχθεί κλωτσηδόν και θα ήταν ήταν φυλακή. Βέβαια αν δεν ήταν αστυνομικός ο συγκεκριμένος δράστης, αλλά κάποιος πολίτης ή φουκαράς η "ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη" θα τον είχε στείλει ήδη στα μπουντρούμια όπως έχει κάνει με δεκάδες αθώους.

Η μόνη "τιμωρία" σε βάρος του αστυνομικού που επιβλήθηκε ήταν να μετατεθεί από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ που εδρεύει στη Λεωφόρο Συγγρού.

Φανταστείτε τι γίνεται για πιο ελάσσονος σημασία αδικήματα με δράστες αστυνομικούς όπως έχει συμβεί και στη Χαλκίδα και στην Εύβοια.

Στη υπόθεση φρίκης εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι ούτε και αυτοί έχουν τεθεί έστω σε διαθεσιμότητα και εργάζονται κανονικά φορώντας την στολή του αστυνομικού.

Μα καλά δεν ντρέπονται λίγο;; Εδώ δεν μιλάμε για ξεκάθαρη συγκάλυψη αλλά για την απόλυτη ξεφτίλα.

Αγανακτισμένος και εξαγριωμένος με αυτή την εξέλιξη εμφανίστηκε και ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του, όπως θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA