Φρίκη & Κτηνωδία στον Κολωνό - Αναμενόμενο: Προφυλακίστηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό και την μαστροπεία της 12χρονης - Με το «βαρύ» πελατολόγιο όμως καμία εξέλιξη εως τώρα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρίκη & Κτηνωδία στον Κολωνό - Αναμενόμενο: Προφυλακίστηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό και την μαστροπεία της 12χρονης - Με το «βαρύ» πελατολόγιο όμως καμία εξέλιξη εως τώρα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την προφυλάκιση του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για τη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισαν Εισαγγελέας και Ανακριτής Αθηνών την Τετάρτη (12-10-2022)...

Υπενθυμίζεται ότι η (καθυστερημένη) δημοσιοποίηση των προσώπων τους και τα στοιχεία τους έγιναν μετά από τρία σχεδόν 24ωρα από την Εισαγγελία και την ΕΛ.ΑΣ. Όχι όμως και των περισσότερων από 200 ατόμα που ήταν στο πελατολόγιο του 53χρονου παιδιοβιαστή, οι περισσότεροι των οποίων φέρονται να χρησιμοποιούσαν πακιστανικά τηλέφωνα και δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατάγεται από το Αγρίνιο: 

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης που κατάγεται από την Νίκαια Αττικής:
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του Ανακριτή ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δυο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος που παρέστη με εντολή της Ανακρίτριας στις απολογίες ως συνήγορος των δύο κατηγορουμένων δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Προφυλακίστηκαν μόλις προ ολίγου με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα οι δυο κατηγορούμενοι. Εγώ προσωπικά παρόλο που το πρωί δήλωσα και ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω - επειδή κανένας δικηγόρος από τον κατάλογο αυτεπάγγελτων δεδέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση αυτή - υποχρεώθηκε από την ανακρίτρια να αναλάβω εγώ. Μιας και ήξερα την υπόθεση και έπρεπε να γίνει η ανάκριση σήμερα ήταν απαιτούμενη η παράσταση δικηγόρου. Όσον αφορά στις κατηγορίες ο 53χρονος αποδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, το ίδιο και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Ως προς τις λοιπές κατηγορίες και οι δυο αρνούνται και ειδικά ο πρώτος κατηγορούμενος τήρησε το δικαίωμα του για την σιωπή μέχρι να συμπληρωθεί η ανακριτική δικογραφία, η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να μπορέσει να βγει να πει αυτά που πρέπει να πει να αποδειχτεί η αλήθεια.

Αυτό που μπορώ να πω από το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας είναι ότι αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που πραγματικά έχει γίνει απέχει πάρα πολύ.

Από τη δικογραφία φαίνεται εμπλοκή προσώπου από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας της12χρονης, αυτό φάνηκε να είναι και από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής και άλλων προσώπων. ...Ο 53χρονος είπε κάποια πράγματα γενικά για την κατηγορία αποδέχτηκε αυτό που του αναλογεί και αυτό που πραγματικά έχει κάνει για τα υπόλοιπα μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία δεν θέλει να πει κάτι.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος η κατηγορία του ήταν πολύ μικρότερη και απολογήθηκε.

Ερώτηση δημοσιογράφων: Υποστήριξε ότι υπήρχε συναίνεση του παιδιού;

Συνήγορος: Για τι συναίνεση τώρα μιλάτε για ένα ανήλικο 12 χρόνων; .... Το μόνο άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή πρέπει έχει το πρόβλημα, είναι το παιδί το οποίο έχει υποστεί τεράστια ζημιά πρέπει να προστατευτεί. Αλλά όσοι ενήλικες συμμετείχαν σε όλο αυτό που έχει γίνει πρέπει να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους και είναι αρκετοί αυτοί που εμπλέκονται. Αυτό που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο είδος κύκλωματος, είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα, δεν υπάρχει κάποιο ή κάποια οργανωμένη δράση όπως έχει παρουσιαστεί. Αυτό μένει να αποδειχθεί και από τα υπόλοιπα στοιχεία που θα μπούνε στη δικογραφία. Διατηρώ επιφυλάξεις μέχρι να τα δω και εγώ αυτά, οπότε και εγώ πάντα μιλάω με το τι έχω στη διάθεση μου. Είμαστε σε αναμονή.

Ερώτηση δημοσιογράφων: Το συγγενικό πρόσωπο τι εμπλοκή φέρεται να είχε;

Συνήγορος: Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο θα το δείτε τις επόμενες ημέρες...»

Εντύπωση προκάλεσε βέβαια η δήλωση του δικηγόρου ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει κύκλωμα την ώρα που το πελατολόγιο του 53χρονου ξεπερνά τα 200 άτομα και μπορεί να είναι παραπάνω. Αν αυτό δεν είναι κύκλωμα τι είναι;

Εξέδιδαν την 12χρονη σε οίκο ανοχής

Σε μια άλλη καταγγελία «βόμβα», το πρωί μετέβησε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία καταγγέλλει πως ο 53χρονος βιαστής είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι.

Η Κ. Καρατζιώτη δήλωσε ότι έχει και στικάκι στο οποίο φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη να την «εκδίδει σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο 53χρονος πήγαινε και άλλα παιδιά στον οίκο ανοχής.

Ερωτηθείσα σχετικά είπε:

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη καταγγελία αξιολογείται ως ιδιαιτέρως σοβαρή και για τον λόγο αυτό κλήθηκε άμεσα στη ΓΑΔΑ η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA