Φρικτός θάνατος για 28χρονο αρχισμηνία της Τανάγρας: Βιαζόταν να προλάβει το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας και παρασύρθηκε πεζός από δύο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φρικτός θάνατος για 28χρονο αρχισμηνία της Τανάγρας: Βιαζόταν να προλάβει το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας και παρασύρθηκε πεζός από δύο αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πολεμική Αεροπορία η είδηση του θανάτου του 28χρονου Βολιώτη αρχισμηνία Ανδρέα Τζαμτζή, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (24-11-2022) άφησε την τελευταία του πνοή στη Λεωφόρο Μεσογείων, καθώς παρασύρθηκε, ενώ ήταν πεζός, από δύο αυτοκίνητα...

Τραγική ειρωνεία ήταν πως το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας φαντάρος, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο 28χρονος υπηρετούσε αρχισμηνίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και κατάγονταν από τον Βόλο.

Ο 28χρονος βιαζόταν να προλάβει το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό την Τανάγρα και στην προσπάθειά του να διασχίσει την Λεωφόρο Μεσογείων, ενώ ήταν ακόμη νύχτα, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα και τότε ένα άλλο αυτοκίνητο τον παρέσυρε για δεύτερη φορά.

Ο άτυχος 28χρονος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας για τον χαμό του 28χρονου:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του».

Ο 28χρονος αρχισμηνίας Ανδρέας Τζαμτζής:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA