ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκφοβίζει και απειλεί τους δημοσιογράφους με κάθε τρόπο για να τους ελέγχει...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκφοβίζει και απειλεί τους δημοσιογράφους με κάθε τρόπο για να τους ελέγχει...»

Με αφορμή την νέα αστυνομική αυθαιρεσία με την παράνομη σύλληψη του φωτορεπόρτερ Νίκου Πήλου από τους αστυνομικούς (δείτε ΕΔΩ τη σχετική είδηση) επειδή κατέγραφε τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξέδωσε και απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στο EviaZoom.gr:

«Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Πηλός κρατήθηκε επί ώρες στη ΓΑΔΑ χωρίς να του δοθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας και χωρίς οι συνάδελφοί του να έχουν τρόπο να μάθουν τον λόγο της προσαγωγής του.

Παρά την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, ο φωτορεπόρτερ αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ στις 2 το βράδυ και ενώ του είχαν φορτώσει τον μισό ποινικό κώδικα.

Πρόκειται για ένα άκρως ανησυχητικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε πολλά άλλα τέτοια γεγονότα κατά δημοσιογράφων τα τελευταία χρόνια.

Αυτή είναι η αντίληψη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ΜΜΕ. Προσπαθεί να ελέγξει με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο με εκφοβισμό και απειλές τον Τύπο συνολικά και δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους προσωπικά».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA