Καταγγελία Σύρων και χαμός στον αέρα: «Κακοποιούν τα 4 παιδιά μας... Πρόκειται για Κιβωτό του Σατανά, να συλληφθεί σήμερα αυτό το κτήνος o Αντώνιος...» - «Μπούκαραν» έξαλλοι μετά στη δομή για να πάρουν τα παιδιά τους... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία Σύρων και χαμός στον αέρα: «Κακοποιούν τα 4 παιδιά μας... Πρόκειται για Κιβωτό του Σατανά, να συλληφθεί σήμερα αυτό το κτήνος o Αντώνιος...» - «Μπούκαραν» έξαλλοι μετά στη δομή για να πάρουν τα παιδιά τους... (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (21-11-2022) ο Ανουάρ Μπακρί, Γραμματέας συνδέσμου Σύρων Ελλάδας καταγγέλοντας πως προσφυγόπουλα από τη Συρία δέχτηκαν κακοποίηση σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου»...

Η οικογένεια με τα 4 παιδιά, καταγγέλει την σωματική βία κατά του αγοριού, ενώ όλα τα παιδιά, φιλοξενούνται σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», όμως χωρισμένα, δύο στην Αθήνα και δύο στην Καλαμάτα, δε αυτά της Αθήνας φέρονται να είναι αποκομμένα το ένα απο το άλλο..

«Πίσω μας είναι η Κιβωτός του Σατανά και το όνομα αυτού είναι Αντώνιος Παπανικολάου» ξεκίνησε σε έντονο τόνο ο Ανουάρ Μπακρί, φωνάζοντας αργότερα για τον ίδιο «να συλληφθεί σήμερα αυτό το κτήνος... Ήρθαμε στην Ελλάδα για να βιάζουνε τα παιδιά μας...»

«Όπως συνεχίζει η καταγγελία, τα παιδιά φοβούνταν όπως είπε η μητέρα, έτρεμαν και της είπαν ότι "τα έβαζαν σε καφάσια, σε κλουβιά, κάτι μεγάλα κλουβια για παπαγάλους στον κήπο για δύο και τρεις ημέρες, σε απομόνωση" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανουάρ Μπακρί. «Για την καταγγελία, έχουμε ενημερώσει γραπτά και στην υπουργό, έχουμε στείλει φωτογραφίες. Τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί από τους σεκιουριτάδες και τους νταήδες του κυρίου αυτού. Τα παιδιά είναι στη δομή περίπου δύο χρόνια», επισήμανε.

Οι γονείς είχαν τα 4 παιδιά τους ηλικιών από 3 έως 5 ετών στην «Κιβωτό του Κόσμου» και σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι γονείς, ήταν πολύ δύσκολο να τα βλέπουν. «Έβλεπαν τα παιδιά δέκα λεπτά κάθε ενάμιση μήνα», τονίζει ο Μπακρί.

Η μητέρα των παιδιών, ανέφερε ότι ο ξυλοδαρμός γινόταν γιατί όταν έφευγε η μητέρα, έκλαιγαν και τη ζητούσαν. Όπως συνεχίζει η καταγγελία, γινόταν προσπάθεια να αποκοπούν από τη μητρική τους γλώσσα και τον τόπο προέλευσής τους.

Στη συνέχεια, έξαλλοι οι γονείς των παιδιών μαζί με τον Γραμματέα συνδέσμου Σύρων Ελλάδας, εισέβαλαν στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου σπάζοντας την πόρτα ζητώντας να επιστραφούν τα παιδιά τους σε αυτούς.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA