«Βροχή» οι καταγγελίες στο EviaZoom.gr: Χωρίς νερό για ώρες η Χαλκίδα - «Δούλεμα» και κοροϊδία από τον Δήμο - «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να σηκωθεί να φύγει η Βάκα πολύ έκατσε...», τόνισε αγανακτισμένος αστυνομικός (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

«Βροχή» οι καταγγελίες στο EviaZoom.gr: Χωρίς νερό για ώρες η Χαλκίδα - «Δούλεμα» και κοροϊδία από τον Δήμο - «Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να σηκωθεί να φύγει η Βάκα πολύ έκατσε...», τόνισε αγανακτισμένος αστυνομικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς νερό για πολλές ώρες έμειναν οι κάτοικοι της Χαλκίδας σε πολλές περιοχές της πόλης την Δευτέρα (21-11-2022)...

Το EviaZoom.gr έγινε δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από δημότες, σε βάρος των οποίων το «δούλεμα» και η κοροϊδία έπεσαν ξανά «σύννεφο» από την δημοτική αρχή της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων και «βράζουν» δικαιολογημένα με την Βάκα και την παρέα της.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία που θα ακούσετε από τον αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Κώστα Παρασκευά, ο οποίος διαμένει με την γυναίκα και τα παιδιά τους στο κέντρο της Χαλκίδας και όπως τόνισε στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη έμειναν χωρίς νερό πάνω από 6 ώρες!! τονίζοντας, αγανακτισμένος, μεταξύ άλλων:

«Δεν έχουμε νερό από τις 15:00 το μεσημέρι και ακόμα να το φτιάξουνε. Δεν έχει νερό ούτε ο Άγιος Νικόλαος, ούτε η Αβάντων, κανένας δεν έχει νερό. Πήρα τηλέφωνο στο Δήμο και μου λένε "δεν έχει νερό στην οδό Κοτοπούλη, δεν έχετε και εσείς;;" και τους λέω "βεβαίως δεν έχουμε και εμείς... Δηλαδή θέλουμε να κάνουμε ένα μπάνιο δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, θέλουμε να πάμε τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε, τίποτα, να πάμε να αγοράζουμε νερά για να τα ρίχνουμε στη τουαλέτα;" τους λέω... Έχουν πει ότι θα έρθει από τις 15:00 το μεσημέρι και έχει πάει 20:00 το βράδυ... και μου λένε "22:30 και δεν ξέρουμε..." . Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό... Θες να κάνεις ένα μπάνιο δεν μπορείς, ούτε να μαγειρέψεις... Να πάμε να πάρουμε νερό τώρα για να μαγειρέψουμε... Να σηκωθεί να φύγει η Βάκα άντε πολύ έκατσε 4 χρόνια...»

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ τα όσα κατήγγειλε:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA