«Κιβωτός του Κόσμου»: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...! Οι καταγγελίες στην Εισαγγελία έμεναν στα συρτάρια όλα αυτά τα χρόνια...! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κιβωτός του Κόσμου»: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...! Οι καταγγελίες στην Εισαγγελία έμεναν στα συρτάρια όλα αυτά τα χρόνια...!

Οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του κόσμου» πλέον είναι καθημερινές και «βυθίζουν» την παρελθοντική δράση της ΜΚΟ στο σκοτάδι...

Οι μέρες περνούν, οι καταγγελίες πληθαίνουν και τα μυστήρια γίνονται ακόμα πιο σκοτεινά γύρω από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόθεση της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος είναι το «ξεψάχνισμα» του πόθεν έσχες της πρεσβυτέρας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το δέος για το έργο του παπά Αντώνη απέτρεψε για χρόνια οποιοδήποτε έλεγχο στις δομές».

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν καταγγελίες αλλά παρ΄όλα αυτά δεν είχε υπάρξει ποτέ ένας ουσιαστικός έλεγχος από την Εισαγγελία στην εν λόγω ΜΚΟ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA