Με διετή αποκλεισμό τιμώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τον πρωταθλητή Γιωρίκα Πιλίδη - Σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα ο αθλητής... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με διετή αποκλεισμό τιμώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης τον πρωταθλητή Γιωρίκα Πιλίδη - Σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα ο αθλητής... (ΦΩΤΟ)

Διετή αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει και με ισόβιο αποκλεισμό...

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδία Πάλης συνεδρίασε την Παρασκευή (05-11-2022) και αποφάσισε την τιμωρία συνολικά 5 αθλητών για το επεισόδιο που είχε γίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Σέρρες τον περασμένο Μάιο.

Ανάμεσα τους ήταν και ο Έλληνας Πρωταθλητής Γιωρίκας Πιλίδης, στον οποίο επιβλήθηκε τελικά η πιο βαριά ποινή, καθώς εκτός από τα 2 χρόνια αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα, παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής θα του επιβληθεί ισόβια αποβολή από το άθλημα.

Σημειώνεται, ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα σε περίπτωση τιμωρίας του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA