Συνεχίζει τις προεκλογικές βόλτες η Νικολάου στην Εύβοια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνεχίζει τις προεκλογικές βόλτες η Νικολάου στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές έχει αποκλειστικά το μυαλό της η Σοφία Νικολάου, η οποία, όπως έχει δηλώσει, θα είναι υποψήφια βουλευτίνα της ΝΔ στην Εύβοια, βγάζοντας στο πρόσφατο παρελθόν και μία φωτογραφία μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Αυτή την φορά η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής έκανε προεκλογική βόλτα σε ημερίδα που έγινε στη Χαλκίδα με θέμα, τον σακχαρώδη διαβήτη, βγάζοντας ανακοινώσεις και φωτογραφίες που τραβάνε οι προσωπικοί φωτογράφοι που έχει προσλάβει.

Βέβαια θα αναρωτηθεί ο/η «συνήγορος του διαβόλου»: «Σε προεκλογική περίοδο δεν βρισκόμαστε;; Τι να κάνει η γυναίκα;;»

Ένας άλλος βέβαια μπορεί να ρωτήσει: «Πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια;;» 

Αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά που απέστειλε η ίδια την Τρίτη (15-11-2022) στο EviaZoom.gr:

«Την ημερίδα παρακολούθησε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ειδικούς αλλά και τα μέλη του δραστήριου συλλόγου. Σε δήλωσή της μετά την εκδήλωση η κ. Νικολάου ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί παρακολούθησα μια ημερίδα για την ασθένεια της σύγχρονης εποχής. Ενας στους 10 συμπολίτες μας ταλαιπωρείται από σακχαρώδη διαβήτη και πολλοί δεν γνωρίζουν καν ότι είναι ασθενείς, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους. Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι να ενημερωθούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ημερίδα και για τις δράσεις που έχουν αναλάβει με στόχο την ενημέρωση των Ευβοιωτών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA