Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Είχα πάρει κοκαϊνη και δεν κατάλαβα...» - Αυτός είναι ο 25χρονος Αλβανός που πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη μετά από καυγά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Είχα πάρει κοκαϊνη και δεν κατάλαβα...» - Αυτός είναι ο 25χρονος Αλβανός που πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη μετά από καυγά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 25χρονος Αλβανός πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν και ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στον καταψύκτη...

Ο καθ’ ομολογία δράστης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαϊνής και ότι τη ζήλευε παράφορα. Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά όλο το βράδυ προτού αποφασίσει και πάει να παραδοθεί το πρωί στην Ασφάλεια Πειραιά.

Ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε, ενώ ισχυρίστηκε ότι το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 19χρονης το είχε αγοράσει παράνομα πριν ένα χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Ο 25χρονος Αλβανός και η 19χρονη που δολοφόνησε:(ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ: Protothema.gr)

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Βάμβα εντόπισαν την άτυχη νεαρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια από πλευράς του δράστη.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA