Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο συνταξιούχος ναυτικός που έκλεινε τα ραντεβού φρίκης και ήταν βοηθός του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμοί Μαστροπεία 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο συνταξιούχος ναυτικός που έκλεινε τα ραντεβού φρίκης και ήταν βοηθός του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου (ΦΩΤΟ)

Συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 57χρονος που συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης (14-12-2022) με ένταλμα της Ανακρίτριας Αθηνών και η ίδια η 12χρονη, στον Κολωνό, τον έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης»...

Ο κατηγορούμενος, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι «Μανώλης», φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του 57χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και διεξάγεται έρευνα έως αυτή την ώρα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ότι ο ίδιος όταν είδε τους αστυνομικούς ήταν απόλυτα ψύχραιμος και συνεργάστηκε μαζί τους αμέσως. Ο ίδιος έμοιαζε να περίμενε εδώ και καιρό την έφοδο, αφού από την σύλληψη του Μίχου έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας. Ο 57χρονος είχε στη διάθεσή του άπλετο χρόνο, για να προετοιμαστεί αλλά και πιθανόν να εξαφανίσει στοιχεία.

Σημειώνεται, ότι η Ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του 8ου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA