Δολοφονία Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε….», είπε η 17χρονη μαθήτρια που μαχαίρωσε στο λαιμό την 22χρονη φοιτήτρια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Μαρούσι: «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε….», είπε η 17χρονη μαθήτρια που μαχαίρωσε στο λαιμό την 22χρονη φοιτήτρια (ΦΩΤΟ)

Σόκαρε το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11-12-2022) στο Μαρούσι Αττικής με θύμα 22χρονη φοιτήτρια και δράστιδα 17χρονη μαθήτρια μέσα στο σπίτι της τελευταίας...

Σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης... Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη και η 17χρονη διατηρούσαν «στενή σχέση» και μάλιστα το θύμα ήταν φιλοξενούμενη της ανήλικης στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 1.

Οι δύο κοπέλες καυγάδισαν άγρια, όπως λένε περίοικοι, και η 17χρονη μαχαίρωσε πολλές φορές στον λαιμό την 22χρονη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 22χρονη ζήτησε από την ανήλικη να χωρίσουν, κάτι που η δεύτερη δεν ήθελε να δεχτεί. «Θόλωσα όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε….», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη.

Στη συνέχεια, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας της 17χρονης, που είναι γνωστός καρδιολόγος, ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία για το άγριο έγκλημα με αποτέλεσμα τη σύλληψη της ανήλικης, η οποία φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για αυτά.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν άμεσα όλη την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η 22χρονη βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα.

Η 17χρονη δράστιδα:

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη και στο EviaZoom.gr αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Απογευματινές ώρες ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA