Κατάρ Gate - Εύα Καϊλή: Η αποκλειστική δήλωση από το Βέλγιο στο «Καλημέρα Ελλάδα» από τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κατάρ Gate - Εύα Καϊλή: Η αποκλειστική δήλωση από το Βέλγιο στο «Καλημέρα Ελλάδα» από τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή...

Ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή που κατηγορείται για διαφθορά, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της, έστειλε ένα βίντεο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το οποίο μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης (22-12-2022) περιγράφοντας όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή τους, λίγες ώρες πριν αποφασιστεί αν συνεχιστεί η προφυλάκιση της η όχι.

«Μιλάμε για εγκαταστάσεις οι οποίες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αισθάνθηκα ένα δέος όταν είδα τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες ζουν οι κρατούμενοι στις φυλακές των Βρυξελλών. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια εν αντιθέσει με ορισμένες φυλακές της χώρας μας. Βέβαια, όπως κι αν είναι οι φυλακές, δεν παύει να είναι φυλακές. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει ελεύθερος και αυτή τη στιγμή έχουμε την Εύα Καϊλή κρατούμενη.

Αισθάνθηκα συγκινημένος όταν την είδα γιατί πέρα από δικηγόρος της, έχουμε και οικογενειακές σχέσεις πάρα πολλά χρόνια. Κουβεντιάζοντας μαζί της, είδα μια γυναίκα που είναι πεσμένη, μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η στέρηση ελευθερίας, αυτό που την πονάει περισσότερο είναι το ότι της λείπει πάρα πολύ η δίχρονη κόρη της.

Κουβεντιάζοντας την υπόθεση, όταν κάποια στιγμή αισθάνθηκα απαισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης, ήταν εκείνη που μου έδωσε θάρρος και μου είπε ότι η αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει και επικρατεί. Είδα μια γυναίκα που έχει μέσα της τεράστια αποθέματα δύναμης και είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί για την αθωότητά της. Αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα διότι η σχέση της με τους Έλληνες πολίτες έχει τραυματιστεί… Αυτό της δημιουργεί τεράστιο πόνο. Ήταν στιγμές βαθιά συναισθηματικές αυτές που βίωσα με την Εύα Καϊλή», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA