Βρυξέλλες: Αυτές είναι οι Φυλακές που κρατείται η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή - Στο Βέλγιο θα γίνει η δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρυξέλλες: Αυτές είναι οι Φυλακές που κρατείται η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή - Στο Βέλγιο θα γίνει η δίκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στις ίδιες Φυλακές είχε οδηγηθεί και ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός...

Στις Φυλακές που κρατείται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες βρέθηκε η κάμερα του MEGA, μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τη Βελγική δικαιοσύνη.

Σημειώνεται πως στις ίδιες φυλακές είχε οδηγηθεί και ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός πριν εκδοθεί στην Ελλάδα.

Στο Βέλγιο οι Αρχές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σε θέματα οικονομικής απάτης και διαφθοράς.

Τόσο η Εύα Καϊλή όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν μεταφερθεί στις Φυλακές του Σεν Ζιλ.

Η δίκη θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Πώς έγιναν οι συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα μετέδωσαν τα Βελγικά μέσα ενημέρωσης, πρώτος συνελήφθη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ύστερα ο πατέρας της εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και ύστερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή μέσα στο σπίτι της όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά, για τον λόγο αυτό δεν τέθηκε θέμα βουλευτικής ασυλίας, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω.

ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Της μίζας το ....κάγκελο σε σακούλες και βαλίτσες - Στις Βελγικές Φυλακές η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της - Προφυλακίστηκε η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου για διαφθορά, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος - Σε μία σακούλα μόνο είχε 160.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA