Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος για Ντογιάκο: «Πρέπει να παραιτηθεί από Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν έχει σχέση με τη δικαιοσύνη, να πάει να κάνει άλλη δουλειά...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος για Ντογιάκο: «Πρέπει να παραιτηθεί από Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν έχει σχέση με τη δικαιοσύνη, να πάει να κάνει άλλη δουλειά...» (ΦΩΤΟ)

Την παραίτηση τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου ζητά επίσημα ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μετά την αποκάλυψη του Euractiv ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Τάσο Τέλλογλου και τον ίδιο τον Ευρωβουλευτή και την επιβεβαίωση ότι ο εν λόγω Εισαγγελέας επιχείρησε να μπλοκάρει την έρευνα της ΑΔΑΕ...

Ολόκληρη η δήλωσή του στο documentonews.gr:

«Θεωρούσα ότι η παρακολούθησή μου είναι 100% βέβαιη γιατί είχα τις κατάλληλες πληροφορίες και τώρα η έρευνα της ΑΔΑΕ διέλυσε κάθε αμφιβολία.

Ζητώ δύο παραιτήσεις.

Πρώτον, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αντάμειψε για την υποστήριξή μου όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και αργότερα όταν διεκδικούσε την πρωθυπουργία, με τους κοριούς του κράτους – παρακράτους.

Θεωρώ επίσης, ότι ο κ. Ντογιάκος, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να πάει να κάνει μια άλλη δουλειά, γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη, που πρέπει να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κράτους Δικαίου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ακόμα και την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΔΑΕ, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να προστατέψει τα συνταγματικά μου δικαιώματα.

Θα δώσω συνέχεια στην Ελλάδα και την ΕΕ σε αυτήν τη θλιβερή υπόθεση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών, αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA