Ο Μιχάλης Τσοκάνης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την φρίκη στη Χαλκίδα - 66χρονος ΑμεΑ κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μιχάλης Τσοκάνης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την φρίκη στη Χαλκίδα - 66χρονος ΑμεΑ κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε ζωντανά την Τετάρτη (21-12-2022) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την υπόθεση φρίκης στη Χαλκίδα με τον 66χρονο Χαλκιδέο ΑμεΑ Στυλιανό Τσίμπο, ο οποίος κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (20-12-2022) κοντά στο Γηροκομείο Χαλκίδας, ενώ στην εκπομπή μεταδόθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το σημείο της τραγωδίας...

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας εντόπισαν τον 66χρονο ΑμεΑ απανθρακωμένο μόλις εισέβαλαν στο φλεγόμενο σπίτι, ενώ καμένο ήταν και το αμαξίδιο που βρισκόταν δίπλα του, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του.
 

Ο 66χρονος ήταν μόνος στο σπίτι του όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία τον περικύκλωσε και κάηκε ζωντανός.

Τα αίτια διερευνώνται, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από συσκευές και αντικείμενα θέρμανσης που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο ίδιος για να ζεσταθεί ο άτυχος άνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Φρίκη στη Χαλκίδα: 66χρονος ΑμεΑ κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στο Γηροκομείο της πόλης (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Τσοκάνης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τις πρόσφατες ληστείες στην Εύβοια - Θέμα συζήτησης και οι μάσκες ...από «Casa De Papel» και «Scream» που φορούσαν... (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA