Rapid tests στις 12/12 σε Αρτάκη, Δροσιά Χαλκίδας...: Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Rapid tests στις 12/12 σε Αρτάκη, Δροσιά Χαλκίδας...: Πόσα άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως έγινε και την Δευτέρα (12-12-2022) όπου διενήργησαν rapid tests σε Αρτάκη, Δροσιά Χαλκίδας, Λουτρά Αιδηψού, Θήβα, κ.α...

Δείτε τι έδειξαν τα αποτελέσματα:

Στη Νέα Αρτάκη:

Προσήλθαν στο Δημαρχείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 39 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 5 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

Στη Δροσιά Χαλκίδας:

Προσήλθαν στο Περιφερειακό Ιατρείο της περιοχής για να κάνουν rapid test 22 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 3 άτομα. Πρόκειται για 2 αγόρια και ένα κορίτσι με διάμεση ηλικία τα 10 έτη.

Στα Λουτρά Αιδηψού:

Προσήλθαν για να κάνουν rapid test 8 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 2 άτομα. Πρόκειται για 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 45 έτη.

Στη Θήβα Βοιωτίας:

Προσήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής για να κάνουν rapid test 137 άτομα, από τα οποία βγήκαν θετικά στον κορονοϊό 20 άτομα. Πρόκειται για 10 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA