Συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού ο ληστής της τράπεζας με την χειροβομβίδα - «Χρωστούσα σε τοκογλύφους λόγω τζόγου...», είπε στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού ο ληστής της τράπεζας με την χειροβομβίδα - «Χρωστούσα σε τοκογλύφους λόγω τζόγου...», είπε στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού είναι ο άνθρωπος που λήστεψε την τράπεζα στην Αργυρούπολη με χειροβομβίδα το πρωί της Δευτέρας (05-12-2022)...

Όπως έχει γίνει, γνωστό ο γαλονάς δράστης μπήκε στις 09:40 το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και αφού απείλησε τους υπαλλήλους ότι θα βγάλει την περόνη από τη χειροβομβίδα, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και χάθηκε στα στενά της γύρω περιοχής.

Ωστόσο, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 53χρονος συνταγματάρχης έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα άλλα 2 τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο δράστης φοράει γάντια για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα. Με το ένα χέρι του κρατά την χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον Covid.

Ο 53χρονος, αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο, και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη.

Ο υπάλληλος, μην μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία.

Ο 53χρονος ληστής, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.

Χρωστούσε λεφτά

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικούς, τις τρεις ληστείες τις έκανε επειδή χρωστούσε λεφτά σε τοκογλύφους λόγω του τζόγου.

Οι έρευνες συνεχίζονται, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί η χειροβομβίδα που χρησιμοποιούσε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA