Νεκρός 11χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο από έκρηξη - Έκαναν εργασίες στον λέβητα την ώρα του διαλείμματος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός 11χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο από έκρηξη - Έκαναν εργασίες στον λέβητα την ώρα του διαλείμματος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα παιδί 11 ετών βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας (05-12-2022) και τουλάχιστον άλλα δύο τραυματίστηκαν στις Σέρρες έπειτα από έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου...

Η έκρηξη σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Άμεσα έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Στο σχολείο πραγματοποιούνταν εργασίες στον χώρο του λεβητοστασίου. Συγκεκριμένα, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι τεχνικοί πήγαν να κάνουν εργασίες στον λέβητα του σχολείου.

Ερωτήματα προκαλεί η επιλογή της Διεύθυνσης του σχολείου να πραγματοποιηθούν οι ενέργειες αυτές σε ώρες που λειτουργούσε το σχολείο και ήταν γεμάτο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος, με συνέπεια κομμάτια τοίχου και μια μεταλλική πόρτα να εκσφενδονιστούν 30 μέτρα, να πέσουν πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσουν.

Κανείς από τους ιθύνοντες του σχολείου δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία δήλωση για το συμβάν.

Από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση μετά το τραγικό συμβάν:

«Η τραγική απώλεια του μικρού μαθητή στις Σέρρες μας έχει συγκλονίσει. Η σκέψη μας είναι στους γονείς και την οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών που τραυματίστηκαν. Είμαστε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο για τη λειτουργία του σχολείου Δήμο για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγικής απώλειας και να αποδοθούν ευθύνες».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA