ΣΥΡΙΖΑ: Σε «θερμό» κλίμα η συνάντηση Τσίπρα - Τσαπανίδου, αντάλλαξαν και εγκάρδιες δηλώσεις: «Την ευχαριστώ που αποδέχτηκε να είναι Εκπρόσωπος Τύπου...» - «Με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρουμε...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ: Σε «θερμό» κλίμα η συνάντηση Τσίπρα - Τσαπανίδου, αντάλλαξαν και εγκάρδιες δηλώσεις: «Την ευχαριστώ που αποδέχτηκε να είναι Εκπρόσωπος Τύπου...» - «Με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρουμε...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την γνωστή δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Η επιλογή του κρατήθηκε μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή...

«Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με την Πόπη Τσαπανίδου μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα όπως θα δείτε στις ΕΙΚΟΝΕΣ και στο ΒΙΝΤΕΟ. 

Παράλληλα η Πόπη Τσαπανίδου με κείμενο της στο ipop.gr εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τη θέση της νέας Eκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Κάποιες αποφάσεις σου αλλάζουν τη ζωή. Ας μην τις φοβόμαστε... Είμαι έτοιμη να περάσω και στην άλλη πλευρά. Να δοκιμάσω, να κάνω ότι μπορώ, για να σας εξηγήσω το όραμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα τα καταφέρουμε. Εσύ μπορεί να πιστεύεις διαφορετικά. Δεν μπορούμε όμως παρά να συμφωνήσουμε ότι οι δυσκολίες μας αφορούν όλους.

Ο Αλέξης Τσίπρας μου άφησε αυτή την αίσθηση από την πρώτη συνέντευξη που έκανα μαζί του, πολλά χρόνια πριν. Μια αίσθηση που ενισχυόταν κάθε φορά που τον συναντούσα στο τηλεοπτικό στούντιο. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω συναντήσει, που δεν επιμένει να δικαιολογεί τις επιλογές του, αλλά να τις εξηγεί, να αναλύει και να μαθαίνει και ο ίδιος από σωστές ή λάθος ενέργειες. Όσο τον μαθαίνω βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες που πρεσβεύει, που δεν επιχειρεί να αποδείξει κάτι που δεν είναι. Έχει όραμα και μάλιστα το όραμα που χρειαζόμαστε. Ρεαλιστικό και σε χρήμα και σε χρόνο...»

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA