Απέδρασε από αστυνομικό τμήμα κρατούμενος που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά - Ξυλοκόπησε γυναίκα αστυνομικό και το έσκασε πηδώντας από τον 2ο όροφο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απέδρασε από αστυνομικό τμήμα κρατούμενος που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά - Ξυλοκόπησε γυναίκα αστυνομικό και το έσκασε πηδώντας από τον 2ο όροφο (ΦΩΤΟ)

Όπως έγινε γνωστό ο κρατούμενος (φωτο πάνω δεξιά) απέδρασε το πρωί της Τρίτης (03-01-2023) από το Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας όπου κρατούνταν...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το εν λόγω άτομο είχε συλληφθεί από την Ομάδα ΔΙΑΣ καθώς εντόπισαν στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετά την σύλληψή του τον παρέδωσαν στο Αστυνομικό τμήμα της Κερατέας με την αστυνομικό - αξιωματικό υπηρεσίας και έναν ακόμη υπάλληλο. Όταν οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες για να υπογράψει την κατάθεσή του, τότε ο κρατούμενος όρμησε και γρονθοκόπησε την αξιωματικό με αποτέλεσμα η αστυνομικός να πέσει στο έδαφος σε σχεδόν λιπόθυμη κατάσταση.

Μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού σε βάρος της αστυνομικού ο δραπέτης το έσκασε από το αστυνομικό τμήμα πηδώντας από τον δεύτερο όροφο χωρίς να καταφέρουν να τον συλλάβουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που ήταν εκεί.

Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA