Θα τον ακολουθήσουν και άλλοι αστυνομικοί της Εύβοιας; Απο την Χρυσή Αυγή τώρα και στο κόμμα του φυλακισμένου Κασιδιάρη ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θα τον ακολουθήσουν και άλλοι αστυνομικοί της Εύβοιας; Απο την Χρυσή Αυγή τώρα και στο κόμμα του φυλακισμένου Κασιδιάρη ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Λάμπρος Χουλιαράς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr με βίντεο και φωτογραφίες, αποκαλύφθηκε για τα καλά η δράση του, μετά την αποστράτευση, του πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας, -και επί πολλά έτη-, Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας-, Λάμπρου Χουλιαρά...

Ο Λάμπρος Χουλιαράς διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας το 2014 και προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016. Σημειώνεται ότι πολλά χρόνια νωρίτερα μέχρι το 2014 ο Λάμπρος Χουλιαράς υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ως Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Ο Λάμπρος Χουλιαράς:

Ο Λάμπρος Χουλιαράς κατάφερε και έγινε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας τον Απρίλιο του 2014, όταν αντικατέστησε τον -τότε- Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος μάλιστα μαζί με τον τότε Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας, Παρασκευά Γάτο είχαν "ξηλωθεί" και είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα με απόφαση του -τότε- Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Δένδια και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για τα όσα είχαν διαδραματιστεί την Παρασκευή 20/9/2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου υπήρχαν Χρυσαυγίτες με ρόπαλα κλπ, χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως όφειλαν και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου. Άμεσα είχαν σπεύσει στα γραφεία της Χ.Α διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα ερχόμενοι σε σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες. (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Μάλιστα τότε από ευθιξία είχαν παραιτηθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Κασκάνης.

Επίσης το 2014 και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη για την σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπως και τον -τότε- Διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστα Αργύρη (δείτε ΕΔΩ), βγάζοντας όλοι μαζί φωτογραφίες.

Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκαν το 2016, όταν, όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) . Ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο "Lucy Hotel" στη Χαλκίδα, παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης.

Από την Χρυσή Αυγή στο κόμμα του φυλακισμένου Κασιδιάρη ο Χουλιαράς...

Μετά την διάλυση της Χρυσής Αυγής, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας, Λάμπρος Χουλιαράς προσχώρησε στο κόμμα του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, και μάλιστα αναμένεται να τον κατεβάσει και υποψήφιο βουλευτή του στην Εύβοια στις εθνικές εκλογές του 2023.

Επίσης δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν αν και άλλοι αστυνομικοί της Εύβοιας εν ενεργεία ή εν αποστρατεία θα ακολουθήσουν τον Λάμπρο Χουλιαρά στο κόμμα του Κασιδιάρη; Άλλωστε η στενή σχέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής κρατάει χρόνια.

Όπως είχε δηλώσει και στο EviaZoom.gr από το 2012 o συντονιστής της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Πέτρος Κωνσταντίνου: 

"Η Αστυνομία της Χαλκίδας καλύπτει και προστατεύει την Χρυσή Αυγή..." (δείτε ΕΔΩ)

BINTEO:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA