ΧΑΛΚΙΔΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΧΑΛΚΙΔΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ, ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα πραγματοποίησε η Αστυνομία παρουσία Εισαγγελέα εχτές (20/9) τα μεσάνυχτα - Βρέθηκαν κοντάρια, ασπίδες, κράνη και συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές - Παρών ήταν και ο Βουλευτής Νίκος Μίχος, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις τα ΜΑΤ - Δείτε Φώτο και Βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ
 
Όλα ξεκίνησαν εχτές το απόγευμα, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία τους στην Χαλκίδα, με κράνη, κοντάρια και ασπίδες, ενώ την ίδια ώρα υπήρχε σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στην παραλία της Χαλκίδας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση σήμανε συναγερμός και άμεσα έφθασαν στα γραφεία της Χ.Α διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα ερχόμενοι σε σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες.
Μέσα σε σκηνικό πολέμου συνελήφθησαν αρχικά 3 άτομα ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνη, κοντάρια και ασπίδες.
Στις 2.30 τα μεσάνυχτα η Αστυνομία παρουσία Εισαγγελέα πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα οποία ήταν περικυκλωμένα από διμοιρίες των ΜΑΤ.
Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα ενώ έγιναν και δεκάδες προσαγωγές.
Ο Βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος ήταν παρών στα γραφεία καθόλη την διάρκεια των ελέγχων και μιλώντας στην eviazoom χαρακτήρισε παράνομες τις ενέργειες της Αστυνομίας κατηγορώντας τα ΜΑΤ για χρήση δακρυγόνων και άγριο ξυλοδαρμό. "Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις" τόνισε χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA