Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής που έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε - Στη πολιτική του κηδεία και ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Για αποτέφρωση στη Ριτσώνα ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής που έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε - Στη πολιτική του κηδεία και ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Προηγήθηκε και η πολιτική κηδεία του όπου το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κ.α.

Ο γνωστός συνθέτης Νότης Μαυρουδής είχε τραυματιστεί θανάσιμα το βράδυ της περασμένης Τρίτης (03-01-2023) στο σπίτι του στην Κουκουράβα, έξω από τον Βόλο, όταν ο 77χρονος την ώρα που έκανε εργασίες στα κάγκελα της αυλής έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων.

Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «τελευταίο αντίο» στον Νότη Μαυρουδή

Υπό τους ήχους του «Πρωινού Τσιγάρου» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (07-01-2023) στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Νότη Μαυρουδή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο Αντώνης Αλακιώτης, Πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Διοίκησης του Αποτεφρωτηρίου προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ανέφερε:

«Ο Νότης Μαυρουδής ήταν και ο Νότης μας. Ήταν ο Νότης του κάθε ευαίσθητου ανθρώπου που εισέπραττε μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του την τρυφερότητα της ψυχής του που συνόδευε το έργο του και τη ζωή του. Η απουσία του θα είναι δυσαναπλήρωτη για όλους μας. Οι ευχές όλων μας θα τον ακολουθούν σε αυτό το τελευταίο και άγνωστο ταξίδι. Σε ευχαριστούμε για όσα πότισες την ψυχή μας».

Παράλληλα, ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου για το ενδιαφέρον της.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA