Νέα «ρουκέτα» Πολάκη στη Βουλή: «Τις βαλίτσες με τα χρήματα να τις ψάξετε στην κ.Νικολάου με τα 2,2 εκ. ευρώ...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα «ρουκέτα» Πολάκη στη Βουλή: «Τις βαλίτσες με τα χρήματα να τις ψάξετε στην κ.Νικολάου με τα 2,2 εκ. ευρώ...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα «ρουκέτα» Πολάκη στη Βουλή για βαλίτσες και μαύρα χρήματα το βράδυ της Πέμπτης (26-01-2023) κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την πρόταση μομφής - δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις υποκλοπές από την ΕΥΠ σε βάρος δημοσιογράφων, της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, υπουργών με σκοπό τον εκβιασμό, κ.α., που επιβεβαιώθηκαν επίσημα από την ΑΔΑΕ...

Ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης αφού κατακεραύνωσε την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατηγορείται από την Αξιωματική Αντιπολίτευσης ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που συντόνιζε το παρακράτος σε δικαιοσύνη, αστυνομία, στρατό και όλους τους θεσμούς, και ότι είναι ο εγκέφαλος της θεσμικής και δημοκρατικής εκτροπής, απάντησε για κάποιες βαλίτσες και μαύρα χρήματα που ειπώθηκαν από βουλευτές της ΝΔ με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί στην δικαστική υπόθεση Καλογρίτσα...

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε σε έντονο ύφος και για τις βαλίτσες με μαύρα χρήματα... κάνοντας επώνυμη αναφορά στην υποψήφια βουλευτίνα της ΝΔ στην Εύβοια και πρώην γενική γραμματέα της αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου (σ.σ. φωτο πάνω δεξιά με τον σύζυγο της ο οποίος είναι διευθυντής ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ), ότι η ίδια έπαιρνε βαλίτσες, η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει μηνυθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ από το 2019 τονίζοντας συγκεκριμένα:

«Μιλάτε εσείς για βαλίτσες; Τις βαλίτσες να τις ψάξετε πρώτον στην κ.Νικολάου με τα 2,2 εκ. ευρώ διαφορά τιμής ανάμεσα σε αυτά που αγόρασε αυτή και αυτά που αγόρασε το Υπουργείο του Χρυσοχοϊδη...»

Μετά πρόσθεσε:

«Να τις ψάξετε στον κ. Γεωργιάδη που έδωσε 730.000 € στον συνεργάτη του, τον κ. Colombani, ο οποίος δεν δικαιούταν να τα πάρει. Είχε μια offshore στην Κύπρο που είχε εφτά χρόνια να καταθέσει ισολογισμό! Ήταν συνεργάτης του το 2012-2013 και του δίνει 730.000 € από τον αναπτυξιακό. Έχει κατατεθεί μήνυση πάνω σε αυτό.

Να ψάξετε τις βαλίτσες και τα μαύρα χρήματα στον κ. Μηταράκη με τα 6,2 εκ ευρώ ανάθεση για να του φτιάξουν τις συμβάσεις των δομών ταυτοποίησης.

Νομίζω ότι μετά από τριάμισι χρόνια είναι πλέον φανερό ότι εσείς δεν ήρθατε για να αναπτύξετε τη χώρα, ήρθατε για τη ληστέψετε για μια ακόμα φορά».

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε επίσης στον Ευβοιώτη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο λέγοντας:

«Για τον κουκουλοφόρο μάρτυρα, πού είναι ο Ντογιάκος να ψέξει τον αδιευκρίνιστο λαδέμπορα κ. Γεωργιάδη, ο οποίος αποκαλύπτει το όνομα ενός προστατευόμενου μάρτυρα; Προστατευόμενος δεν είναι; Πού το ξέρει ότι είναι αυτός; Εδώ δεν έχει ευαισθησία ο κ. Ντογιάκος; Μόνο για τις παρακολουθήσεις που έκανε ο αρχηκοριός κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και τον Κοντολέοντα έχει;»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA