«Τρέμω ολόκληρη, για ποια δικαιοσύνη μιλάνε...» - Κατέρρευσε η μάνα της 20χρονης όταν έμαθε ότι ο δολοφόνος της έχει αποφυλακιστεί εδώ και 2 χρόνια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

«Τρέμω ολόκληρη, για ποια δικαιοσύνη μιλάνε...» - Κατέρρευσε η μάνα της 20χρονης όταν έμαθε ότι ο δολοφόνος της έχει αποφυλακιστεί εδώ και 2 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Δάνος Μουρατίδης που έμεινε στην ιστορία του ελληνικού εγκλήματος ως ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», έχει βγει από τη φυλακή εδώ και 2 χρόνια και πλέον απολαμβάνει τη ζωή του, έχοντας μάλιστα παντρευτεί...

Ο άνδρας που το 2005 στραγγάλισε και έθαψε την 20χρονη Κική Κούσογλου στη Βέροια, ενώ στη συνέχεια έπαιζε θέατρο για μήνες αναζητώντας την αγαπημένη του στα κανάλια, αποφυλακίστηκε από τις Φυλακές Διαβατών το 2021.

Η είδηση τάραξε την οικογένεια της δολοφονημένης Κικής, μα περισσότερο από όλους την ίδια της την μητέρα, η οποία ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή (13-01-2023).

«Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πώς νιώθω, αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια, τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει. Η ζωή μου προχωράει μεν, γιατί έχω μια κόρη ακόμη, έχω δύο εγγόνια. Έχω τα εγγόνια και μου δίνουν ζωή. Βλέπω συνέχει την Κική στον ύπνο μου. Τη βλέπω πως είναι πολύ καλά. Τη βλέπω σε πολύ ωραίο σπίτι με πάρα πολύ ωραίο γκαζόν γύρω γύρω. Όλα τα όνειρά μου είναι ωραία μαζί της» δήλωσε η μητέρα της Κικής και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους γι’ αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν. Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Η κόρη μου δυστυχώς πλήρωσε το ότι ήταν πολύ όμορφη. Έχω την Κική μου πάλι, έτσι έχουν βγάλει το πρώτο μου εγγόνι. Δεν αναπληρώνει τη θέση της άλλα έστω που την ακούω να την φωνάζουν και μου δίνει δύναμη αυτό το πράγμα. Αν η κόρη μου μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει. Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδερφή της. Τα κρατούσε μέσα της. Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA