Από την Εύβοια στην Βοιωτία! Περίεργη μετάθεση για τον επιτυχημένο Διοικητή της Πυροσβεστικής Περικλή Κουλκουβίνη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από την Εύβοια στην Βοιωτία! Περίεργη μετάθεση για τον επιτυχημένο Διοικητή της Πυροσβεστικής Περικλή Κουλκουβίνη (ΦΩΤΟ)

Ο επιτυχημένος Διοικητής - Επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Νομού Εύβοιας Περικλής Κουλκουβίνης ενημερώθηκε ξαφνικά την Πέμπτη (09-02-2023) ότι μετατίθεται στην Βοιωτία ως Επικεφαλής της Πυροσβεστικής του γειτονικού Nομού...

Μετά από πολλά έτη προσφοράς και επιτυχιών στην Εύβοια η μετάθεση αυτή έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» και χαρακτηρίζεται περίεργη εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Ο Περικλής Κουλκουβίνης, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Εύβοια (στο χωριό Γυμνό του Δήμου Ερέτριας) προχώρησε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής:

«Μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για εμένα ημέρα η σημερινή καθώς μετά από σειρά ετών και αναρίθμητων "μαχών" στο Νομό Ευβοίας αναλαμβάνω πλέον τη διοίκηση του Νομού Βοιωτίας.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους συναδέρφους μου για την αφοσίωση και αυταπάρνηση που δείχνουν καθημερινά ,να ευχαριστήσω τους αιρετούς α και β βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού για την άριστη συνεργασία ,τους διοικητές των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας και στρατιωτικών αρχών, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. των Δασαρχείων και της Διεύθυνσης Δασών.

Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους φίλους που αφιερώνουν ατελείωτες ώρες προσφέροντας από το μετερίζι του εθελοντισμού τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους στον τόπο ο οποίος τους οφείλει πολλά.

Δηλώνω πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα και συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σας και σας διαβεβαιώνω ότι κάθε στιγμή θα είμαι δίπλα σας. Εύχομαι στον αντικαταστάτη μου κάθε επιτυχία στο έργο του.

Η αλλαγή σελίδας δεν αποτελεί απαραίτητα το τέλος του βιβλίου τούτου γι'αυτό και δεν σας λέω αντίο ... εις το επανιδείν...!!!».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA