Δολοφονία Καρολάιν - Εφετείο: Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Καρολάιν - Εφετείο: Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (ΦΩΤΟ)

Διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς - Για τις 28 Μαρτίου 2023 διακόπηκε η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ξεκίνησε την Δευτέρα (20-02-2023) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών...

Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο - κρατούμενο στις Φυλακές Μαλανδρίνου παρόντα στο εδώλιο.

Με την έναρξη της δίκης υπέβαλε αίτημα αναβολής η νέα συνήγορος του κατηγορούμενου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου 2023 και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία. Έθεσε, επίσης, θέμα της επίδοσης της κλήσης στον εντολέα της.

Ο Εισαγγελέας της Έδρας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου του κάτι που υιοθέτησε το δικαστήριο, το οποίο ωστόσο προχώρησε σε διακοπή της δίκης για τις 28 Μαρτίου 2023.

Ακολούθως το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων που θα πλαισιώσουν στην Έδρα τους τακτικούς Δικαστές. Ένορκοι κληρώθηκαν τρεις γυναίκες και ένας άντρας ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες Δικαστές.

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυραράκη. Αντίθετα σε αυτήν τη δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ που είχε σκοτώσει ο πιλότος, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη η Φιλοζωική Οργάνωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA