Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη (7/2) που αφορά και την Εύβοια: Τι ώρα θα λειτουργήσει το Δημόσιο και οι απαγορεύσεις | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη (7/2) που αφορά και την Εύβοια: Τι ώρα θα λειτουργήσει το Δημόσιο και οι απαγορεύσεις

Διαβάστε τι ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06-02-2023) για την Τρίτη (07-02-2023) από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»:

- Απαγορεύεται η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier στις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, και Σποράδων μέχρι τις 11.00 π.μ.

- Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους στις 10:00 το πρωί. Η απόφαση αυτή αφορά τους εργαζόμενους που εργαζόνται στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

- Επίσης στους Δήμους και στους Νομούς όπου δε θα ανοίξουν τα σχολεία, όπως στην Εύβοια, κλειστές θα είναι και οι Λαϊκές Αγορές.

- Τέλος ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί θα μπορούν να είναι την Τρίτη (07-02-2023) τα εμπορικά καταστήματα σε βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA