Πλειστηριασμοί Gate: Βίαιη έξωση ξενοδόχου από αστυνομικούς που μπούκαραν στο σπίτι του μέσα στη νύχτα και του έβαλαν και χειροπέδες - «Ρε αλήτες...», τους φώναζε ο κόσμος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλειστηριασμοί Gate: Βίαιη έξωση ξενοδόχου από αστυνομικούς που μπούκαραν στο σπίτι του μέσα στη νύχτα και του έβαλαν και χειροπέδες - «Ρε αλήτες...», τους φώναζε ο κόσμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανές εικόνες βίας καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης (23-02-2023) στην Καστοριά όταν οι αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν να επιχειρήσουν σε μία ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του...

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν οι πολίτες.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του. Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του από την Καστοριά αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Τελικά οι αστυνομικοί μπούκαραν στο κτίριο και μέσα στο σπίτι του και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες. Κόσμος που ήταν εκεί για συμπαράσταση φώναζε στους αστυνομικούς να σταματήσουν.

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του συζητούσαν με τους αστυνομικούς, διαπραγματεύονταν και αρνούνταν να εγκαταλείψουν το κτήριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά, οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτήριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

Στα βίντεο, που είδαν το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να βγαίνει εκτός του κτηρίου στο οποίο βρισκόταν μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του κυριολεκτικά σηκωτός από την αστυνομία και να προσπαθεί να αντιδράσει.

Για λίγα δευτερόλεπτα διέφυγε από τα χέρια των αστυνομικών. Γρήγορα ωστόσο οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν πάλι με τη βία τον άνδρα πετώντας τον στο έδαφος, όπου του πέρασαν χειροπέδες προκειμένου να τον οδηγήσουν στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., προκαλώντας σοκ και οργή στους συγκεντρωμένους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην οικογένεια του ιδιοκτήτη.

Δραματικές οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς τους να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους.

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος, αντέδρασε και ακούγεται στα βίντεο να χαρακτηρίζει τους αστυνομικούς αλήτες και να ζητά να σταματήσουν να τον βαράνε.

Δείτε τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καστοριά στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA