2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Παππά και μόνο χρηματική ποινή στον Καλογρίτσα - «Είναι ξεκάθαρο ότι η δίκη αυτή ήταν πολιτική - Ο λαός με την εντολή του θα φέρει την δικαιοσύνη παντού και όχι κάποιοι δικαστές...», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Παππά και μόνο χρηματική ποινή στον Καλογρίτσα - «Είναι ξεκάθαρο ότι η δίκη αυτή ήταν πολιτική - Ο λαός με την εντολή του θα φέρει την δικαιοσύνη παντού και όχι κάποιοι δικαστές...», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος καταδικάστηκε την Παρασκευή (24-02-2023) από το Ειδικό Δικαστήριο που εκδικαζόταν εδώ και καιρό η υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016 με κατηγορούμενο επίσης τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος καταδικάστηκε και εκείνος για το αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος μόνο όμως με χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ...

Και όλα αυτά παρά την -προ ημερών- αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, η οποία είναι Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Όλγας Σμυρλή, η οποία σήμερα δεν ήταν καν στην Έδρα και είχε αντικατασταθεί από άλλη Εισαγγελέα.

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου θεωρείται λόγω της ειδικής αυτής διαδικασίας αμετάκλητη και όπως τόνισαν οι δικηγόροι του Νίκου Παππά θα γίνει άμεσα προσφυγή κατά της απόφασης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση (on camera) του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νίκου Παππά:

«Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο.

Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική.

Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».

Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα.

Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι.

Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές.

Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού.

Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA