Χαλκίδα: Είναι που είναι ο Δήμος και οι δρόμοι για τα ...καρναβάλια - Με αφορμή το τελευταίο πολυδάπανο σόου της Βάκα έρχεται νέα απίστευτη ταλαιπωρία με πολύωρες διακοπές κυκλοφορίας για τους οδηγούς - Δείτε αναλυτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Είναι που είναι ο Δήμος και οι δρόμοι για τα ...καρναβάλια - Με αφορμή το τελευταίο πολυδάπανο σόου της Βάκα έρχεται νέα απίστευτη ταλαιπωρία με πολύωρες διακοπές κυκλοφορίας για τους οδηγούς - Δείτε αναλυτικά

Το καρναβάλι τους μάρανε λίγους μήνες πριν αποτελέσει και επίσημα παρελθόν η δημοτική αρχή της Βάκα, η χειρότερη και η πιο αδίστακτη δημοτική αρχή όλων των εποχών, και επιστρέψει επιτέλους η κανονικότητα στη πόλη, την οποία έχουν μετατρέψει η Βάκα και η παρέα της σε απέραντη μπανανία στη κατασκότεινη 4ετη θητεία τους με νεκρούς, διαπλοκή,  γιουρούσια και πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα με σωρεία απευθείας αναθέσεων, πρακτικές τοπικού δικτατορίσκου και ρουφιάνου, συκοφαντίες, ψέματα, ρατσισμό, παρακολουθήσεις με παράνομες κάμερες, κ.α. - Απροσπέλαστη για τους οδηγούς θα είναι όλη η Χαλκίδα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 λόγω του καρναβαλιού που διοργανώνουν η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα και η κολλητή της, Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη (γνωστή και ως "γλάστρα" της Βάκα όπως την είχαν αποκαλέσει στο δημοτικό συμβούλιο), το οποίο καρναβάλι θα μας κοστίσει «ο κούκος αηδόνι» και ένας θεός ξέρει πόσες χιλιάδες ευρώ δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις θα ξοδέψουν πάλι σε φίλους και ημετέρους και για την πλάκα τους...

Θα υποστούν την ταλαιπωρία του αιώνα και θα το μετανιώσουν πικρά όσοι επισκεφθούν την Χαλκίδα εκείνη την ημέρα οδικώς.

Πάρτε μία γεύση για το τι έχει κανονίσει για εκείνη την ημέρα η Βάκα και η παρέα της:

1. Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων από ώρα 10:00 έως 15:30, εκατέρωθεν, στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη) και Τζιαρντίνι.

2. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη και Τζιαρντίνι, από ώρα 15:30 και έως το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών (υπολογίζεται περίπου στις 18:30).

3. Δημιουργία δακτυλίου απαγόρευσης κυκλοφορίας, από ώρα 15:00 που περικλείεται από τις οδούς: Κώτσου, Παπαναστασίου, Νεοφύτου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου και Αγγελή Γοβιού.

4. Απαγόρευση στις οδούς: Κώτσου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, Αγγελή Γοβιού, στην οδό Λιάσκα και Παπαστρατή (στην οδό Παπαστρατή θα επιτρέπεται η διέλευση έως το ΚΕΠ και το χωμάτινο γήπεδο του Πάρκου Δ. Σκούρα [Βούρκου], που θα χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης και μέχρι τον κορεσμό τους.

5. Παλαιά Γέφυρα: Διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 16:30, όπου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο διέλευση πεζών. Στα κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου της βόρειας πλευράς, θα τοποθετηθούν παραπετάσματα.

6. Κάνηθος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 17:00 στις οδούς:

Α) Μονοδρόμηση της οδού Αρχ. Μακαρίου, μόνο για ΤΑΧΙ, με κατεύθυνση από Παλαιά Γέφυρα έως Αριστοτέλους.

Β) Μονοδρόμηση οδού Αριστοτέλους, για όλα τα οχήματα, με κατεύθυνση από Μακαρίου έως Λουκιανού Καρώνη.

Γ) Μονοδρόμηση Λεωφ. Καραμανλή, από παλαιά Γέφυρα έως διασταύρωση με οδό Νικοδήμου και κατεύθυνση προς Ριτσώνα. (κατά το διάστημα αυτό θα δέχεται ροές από την οδό Λουκιανού Καρώνη).

Δ) Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Θηβών, από το ύψος της οδού Νικοδήμου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA