Η ΕΛΟΠΥ στη χιονισμένη Νορβηγία για το 18ο διεθνές συνέδριο Αλιείας και Ιχθυοκαλλιέργειας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Η ΕΛΟΠΥ στη χιονισμένη Νορβηγία για το 18ο διεθνές συνέδριο Αλιείας και Ιχθυοκαλλιέργειας (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) έδωσε το παρών, το τριήμερο 7 εως 9 Μαρτίου 2023, στη χιονισμένη Νορβηγία για το 18ο διεθνές συνέδριο Αλιείας και Ιχθυοκαλλιέργειας (NorthAtlanticSeafoodForum - NASF)...

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), ήταν παρούσα με πολυμελή συμμετοχή.

- Εξωστρέφεια, διεθνής προσανατολισμός, καινοτομία, βασικοί στόχοι και λόγος συμμετοχής για την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ). 

- Συμμετοχή 9 Μελών και Στελεχών στις καθημερινές συνεδρίες.

- Ομιλία κυρίας LaraBarazi – Γερουλάνου, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ, CEO της εταιρίας KefaloniaFisheries), στο GlobalWhitFishSummit.

- Σημαντικό networking με διεθνείς κολοσσούς της ιχθυοκαλλιέργειας, συνεργάτες, εταιρίες τεχνολογίας και έρευνας.

Κάνοντας πράξη τους στόχους της για εξωστρέφεια, διεθνή προσανατολισμό, νέες συμμαχίες και με νεοαποκτηθείσα γνώση σε αειφόρα ανάπτυξη, τεχνολογία, ιχθυοτροφές, ευζωία των ψαριώνκαι άλλους τομείς που άπτονται του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας, επέστρεψε η εννεαμελής αποστολή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) από τη Νορβηγία όπου συμμετείχε στο 18οNorthAtlanticSeafoodForum (NASF),κορυφαίο επιχειρηματικό συνέδριο Υδατοκαλλιέργειας και Αλιείας.

Στο 18οNASF, που κάθε χρόνο αποκτά και μεγαλύτερη βαρύτητα και εκτόπισμα στις αποφάσεις που περιβάλλουν τη σωστή χρήση θαλασσών και ωκεανών για την παραγωγή θαλασσινών, συμμετείχαν φέτος πάνω από 850 σύνεδροικαι πληθώρα ομιλητών, η ραχοκοκαλιά του Forum.

Στελέχη, ειδικοί, επιστήμονες, οι «καπετάνιοι» των κλάδων, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους προς όφελος της διεθνούς κοινότητας παραγωγής θαλασσινών.

Σημαντικό μέρος του συνεδρίου κατέχει το forum για τις νέες τεχνολογίες όπου νεοφυείς εταιρίες παρουσιάζουν «εργαλεία» που προάγουν τη λειτουργία των κλάδων με καινοτόμες και πρότυπες μεθόδους.

Στο GlobalWhiteFishSummit, που αφορά στην παγκόσμια κατάσταση των λευκόσαρκων ψαριών με παρουσιάσεις από ισχυρές εταιρίες, η κυρία LaraBarazi – Γερουλάνου Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ και CEO της εταιρίας KefaloniaFisheries, παρουσίασε σε μεγάλο κοινό την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια με έμφαση στα δύο βασικά είδη, τσιπούρα και λαβράκι.

Επιπλέον της κυρίας Barazi – Γερουλάνου, στο18οNASF, την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ κκ. Ιωάννης Χεκίμογλου, Σπύρος Γιαννουλάτος, Στέφανος Ντήμας και επίσης οι κκ. Αθανάσιος Φρέντζος, Ελευθέριος Λιώνης, Ιωάννης Πελεκανάκης (Εθνικές &Ευρωπαϊκές Υποθέσεις), Αικατερίνη Λύτρα (Επιστημονική Επιτροπή), Ισμήνη Μπογδάνου (Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις).

Μεγάλο πλεονέκτημα του NorthAtlanticSeafoodForum είναι η δια ζώσης επικοινωνίας ανάμεσα σε topστελέχη και η ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, σε ένα περιβάλλον φιλικόπου ενισχύει τη συλλογικότητα και την ελευθερία της σκέψης.

Με τη συμμετοχή της σε διεθνή συνέδρια αυτού του χαρακτήρα, η ΕΛΟΠΥ εμπλουτίζει τις γνώσεις της και ισχυροποιεί τη δυνατή θέση της ως Οργάνωση Παραγωγών στη διεθνή ιχθυοκαλλιέργεια. Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια αποτελεί εθνικό προϊόν και σημαντικό οικονομικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και η ΕΛΟΠΥ είναι περήφανη να το εκπροσωπεί επαξίως.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA