MEGA για Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις: Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, ο Μητσοτάκης δεν θα την πάρει στην πλάτη του... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

MEGA για Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις: Δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, ο Μητσοτάκης δεν θα την πάρει στην πλάτη του... (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Ευβοιώτισσα Σοφία Νικολάου...

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, το απόγευμα της Τρίτης (28-02-2023), στην εκπομπή του MEGA, «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Σοφία Νικολάου δεν θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

«Έχεις θέμα με την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου...», είπε αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος στην δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά και την περίπτωση του Πολάκη, θεωρώ ότι δεν θα πάει η Νέα Δημοκρατία με την κυρία Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις αλλά όλο το κλίμα που εισπράττω είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα την πάρει στη πλάτη του...»

Ακολούθως ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε:

«Δεν θα κατέβει, το λέω και για τον τίτλο μας, δεν θα κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία η κ.Νικολάου...», με την Χριστίνα Κοραή να προσθέτει:

«Νομίζω δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας...» 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA