Ο ανύπαρκτος ΟΣΕ που συνεχίζει να κρύβεται προσέλαβε 73 σταθμάρχες με «μπλοκάκι» την ημέρα της τραγωδίας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ανύπαρκτος ΟΣΕ που συνεχίζει να κρύβεται προσέλαβε 73 σταθμάρχες με «μπλοκάκι» την ημέρα της τραγωδίας!

Ο άφαντος και ανύπαρκτος ΟΣΕ, που δεν ζήτησε ούτε μία συγνώμη από τις οικογένειες των νεκρών και συνεχίζει να κρύβεται, προσέλαβε 73 σταθμάρχες με «μπλοκάκι» την ημέρα της τραγωδίας...

Την ημέρα που η χώρα βυθίστηκε στο πένθος λόγω της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ο ΟΣΕ προχώρησε στην πρόσληψη 73 σταθμαρχών με μπλοκάκι. Μάλιστα, η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Την Τετάρτη (01-03-2023) ελάχιστες ώρες μετά την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς μετά την μετωπική σύγκρουση των τρένων ο ΟΣΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη των νέων σταθμαρχών.

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ αναρτήθηκε και στη «Διαύγεια».

«Στα τυφλά εργάζονται οι σταθμάρχες»

Ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, σημείωσε ότι «όταν δε λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας και ο ανθρώπινος παράγοντας υπεισέρχεται στη λειτουργία του τρένου και γίνονται όλα εμπειρικά και χειροκίνητα, αυξάνονται οι πιθανότητες ενός τέτοιου ενδεχομένου. Δεν λειτουργούσαν τα συστήματα καιρό τώρα, δεν είναι σήμερα μόνο. Δεν υπάρχουν ούτε φανάρια, δε βλέπουμε τίποτα... Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το ατύχημα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA