Ούτε στην Ουγκάντα! «Πάμε και όπου βγει...», έλεγε ο μηχανοδηγός του φονικού τρένου που πήγαινε αντίθετα με 200 χλμ./ώρα - Τι δηλώνει επιβάτης που σώθηκε από τύχη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ούτε στην Ουγκάντα! «Πάμε και όπου βγει...», έλεγε ο μηχανοδηγός του φονικού τρένου που πήγαινε αντίθετα με 200 χλμ./ώρα - Τι δηλώνει επιβάτης που σώθηκε από τύχη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλάδα: Η χώρα του «...Πάμε και όπου βγει...»

Τα όσα αποκαλύπτονται για το μακελειό με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη από την σύγκρουση των τρένων δεν έχουν τελειωμό.

Οι καταγγελίες πέφτουν «βροχή», ενώ ένας νεαρός επιβάτης, που σώθηκε από τύχη, υποστήριξε ότι άκουσε συνομιλία μεταξύ μηχανοδηγού και υπεύθυνου εισιτηρίων και ο ένας από τους δύο είπε «πάμε και όπου βγει».

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν είχαμε μείνει στο Παλαιοφάρσαλο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλά με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει “πάμε και όπου βγει”, σίγουρα είσαι προϊδεασμένος ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Ναι, το άκουσα μέσω των ασυρμάτων. Πάμε και όπου βγει. Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο. Μας καθυστέρησαν 15 λεπτά λόγω φόρτου κίνησης των σιδηροδρομικών γραμμών γιατί ήταν μονής οδού. Μάλλον έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω…»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA