Μετά το ουίσκι που έπινε στο δημοτικό συμβούλιο: Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν ξανά «ρόμπα» την Βάκα που άφησε στη τύχη του το ετοιμόρροπο ΕΠΑΛ Χαλκίδας - Έξαλλος ο Κανάκης με την προκλητική δήλωση της ότι αυτή δεν έχει ευθύνη γιατί λειτουργεί έτσι εδώ και 30 χρόνια... (BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά το ουίσκι που έπινε στο δημοτικό συμβούλιο: Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν ξανά «ρόμπα» την Βάκα που άφησε στη τύχη του το ετοιμόρροπο ΕΠΑΛ Χαλκίδας - Έξαλλος ο Κανάκης με την προκλητική δήλωση της ότι αυτή δεν έχει ευθύνη γιατί λειτουργεί έτσι εδώ και 30 χρόνια... (BINTEO)

Μετά το ουίσκι που έπινε η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα ακόμα και εν ώρα δημοτικού συμβουλίου, το οποίο είχε μεταδοθεί και στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και είχε πέσει το γέλιο της αρκούδας (δείτε ΕΔΩ), ένα χρόνο μετά η Βάκα έγινε ξανά θέμα στην δημοφιλή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή το ΕΠΑΛ Χαλκίδας, το οποίο η Βάκα το άφησε στην τύχη του γνωρίζοντας ότι είναι ετοιμόρροπο και είναι έτοιμο να καταρρεύσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα οι ζωές των μαθητών...

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε έξαλλος μεταδίδοντας την πρόσφατη δήλωση της Βάκα στο OPEN, η οποία τόνισε προκλητικά «πως η ίδια δεν έχει ευθύνη γιατί το ΕΠΑΛ Χαλκίδας λειτουργεί έτσι εδώ και 30 χρόνια...», δείχνοντας για ακόμη μία φορά, πόσο αδίστακτη και επικίνδυνη είναι για τον τόπο όσο παραμένει Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε την προκλητική δήλωση της Βάκα λέγοντας τα ακόλουθα:

«Και η απάντηση είναι ότι το σχολείο λειτουργεί έτσι 30 χρόνια, και αφού λειτουργεί έτσι 30 χρόνια... Δηλαδή.... Σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτή η είδηση και το απόσπασμα που είδαμε, αυτή τη στιγμή το σχολείο ελέγχεται δομικά, στατικά, ελέγχεται σαν κτίριο, δηλαδή θα πέσει δεν θα πέσει, χρειάζεται έργα και τα λοιπά... Και ενώ ελέγχεται το κτίριο τα παιδιά είναι μέσα κανονικά και κάνουν κανονικά μάθημα... Και η απάντηση είναι "ε 30 χρόνια έτσι είναι τώρα θα πέσει...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA