Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ιδρύει δικό της κόμμα; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ιδρύει δικό της κόμμα;

Η μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του κόμματος Μπογδάνου, Αφροδίτη Λατινοπούλου γίνεται Πρόεδρος σε δικό της κόμμα;

Ίσως να γνωρίζετε ότι το «διαζύγιο» Μπογδάνου- Λατινοπούλου ούτε βελούδινο ήταν, ούτε πολιτικά πολιτισμένο. Ήταν επεισοδιακό. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Μπογδάνου, Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόκειται να ιδρύσει δικό της κόμμα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Και μάλιστα όσο τον δυνατόν γρηγορότερα ώστε να προλάβει τις εκλογές. Όπως η ίδια φέρεται να αποκάλυψε σχεδιάζει το νέο κόμμα επειδή, όπως λέει,  υπάρχουν οπαδοί που πρέπει να τους εκπροσωπήσει. Τι ονομασία θα έχει το κόμμα της δεν το αποφάσισε ακόμα...

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τη διάλυση της κομματικής σχέσης ήταν ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και η απόφαση του -εδώ και κάποιους μήνες ανεξάρτητου βουλευτή- Κωνσταντίνου Μπογδάνου να συνεργαστεί με το κόμμα του.

Έτσι σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προτάθηκε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει aντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος "ΠΑΤΡΙΔΑ" με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Η Αφροδίτη, όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν ήθελε να είναι Αντιπρόεδρος, ούτε στο κόμμα του Μπογδάνου, ούτε στο κόμμα Εμφιετζόγλου και γίνεται Πρόεδρος στο δικό της κόμμα (;)

Το μέλλον θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι...

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ - tovima.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA