Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Στο Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν και οι τρεις φοιτήτριες από την Χαλκίδα - Τι δήλωσε ο γιατρός Κώστας Μπαργιώτας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Στο Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν και οι τρεις φοιτήτριες από την Χαλκίδα - Τι δήλωσε ο γιατρός Κώστας Μπαργιώτας (ΦΩΤΟ)

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr από την Τετάρτη (01-03-2023) συνολικά 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, 32 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και 6 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα...

Όλοι και όλες οι παραπάνω ασθενείς ήταν επιβάτες στο τρένο - φονιάς που συγκρούστηκε στα Τέμπη με άλλο τρένο στην ίδια γραμμή ερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις. Για καλή τους τύχη δεν ήταν στο πρώτο βαγόνι, ωστόσο 6 επιβάτες είναι βαριά τραυματίες και βρίσκονται σε ΜΕΘ.

Παράλληλα στο μοιραίο τρένο, όπως έχουμε προαναφέρει, ταξίδευαν και φοιτητές - φοιτήτριες από την Εύβοια, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους σύμφωνα με τον γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστα Μπαργιώτα, ο οποίος ανέφερε:

«Εκτός από τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και η κατάστασή τους είναι κρίσιμη, οι υπόλοιποι δεν κινδυνεύουν... Το συμπέρασμα είναι ότι στο νοσοκομείο δεν είχαμε περιπτώσεις πολλών βαριών περιστατικών που να κινδυνεύει η ζωή τους, πράγμα που σημαίνει πως το βλέμμα είναι πλέον στους αρκετούς νεκρούς που χάθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος...»

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα 22 άτομα που μεταφέρθηκαν, εκτός ΜΕΘ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας είναι τρεις φοιτήτριες και συγκεκριμένα:

- Η 19χρονη Μαρία Τσούτση από την Χαλκίδα που νοσηλεύτηκε στην Ουρολογική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΑΠΘ. 

- Η 18χρονη Αργυρούλα Παπαθανασίου από το Βασιλικό Χαλκίδας που νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΕΚΠΑ.

- Η 18χρονη Ελισέα Πάτσο που διαμένει στη Χαλκίδα και νοσηλεύτηκε στη Β΄Παθολογική Κλινική και η οποία σπουδάζει στο ΑΠΘ.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Η 19χρονη Μαρία Τσούτση: 

Η 18χρονη Αργυρούλα Παπαθανασίου: 

Η 18χρονη Ελισέα Πάτσο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA