Τέμπη - Καθαρίστρια ΟΣΕ: «Στο σταθμαρχείο Λάρισας τα βράδια έκαναν πάρτι με ουίσκι και μουσική...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τέμπη - Καθαρίστρια ΟΣΕ: «Στο σταθμαρχείο Λάρισας τα βράδια έκαναν πάρτι με ουίσκι και μουσική...»

Μετά την οργή που προκάλεσαν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα όπου ακούγονται οι σταθμάρχες της Λάρισας να μιλούν για σουβλάκια και τις σεξουαλικές τους επιδόσεις εν ώρα υπηρεσίας...

Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα του ΟΣΕ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, τι συνέβαινε συνήθως στο σταθμαρχείο Λάρισας, όπου είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη ο 59χρονος σταθμάρχης.

Η γυναίκα, που δουλεύει ως καθαρίστρια στον ΟΣΕ, ήταν τυχερή γιατί το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 είχε ρεπό. Το δρομολόγιο που εκείνη ακολουθούσε είναι να φεύγει από Θεσσαλονίκη με την αμαξοστοιχία IC63 των 19:25 και να κατεβαίνει στη Λάρισα. Εκεί, κάθονταν περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να περάσει η IC62 από Αθήνα -το μοιραίο δηλαδή δρομολόγιο- και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η εν λόγω γυναίκα αποκάλυψε τι γινόταν τα βράδια στο σταθμαρχείο Λάρισας λέγοντας τα εξής:

«Μαζεύονταν εκεί τα βράδια, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι, πάρτι ας το πούμε. Έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί περνούσα, μιλούσα, χαιρετούσα...», λέει και προσθέτει:

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα» οι σταθμάρχες με τους μηχανοδηγούς. Πιο πολύ με τα τηλέφωνα, εγώ αυτό είχα δει τόσο καιρό εκεί πέρα και υπάρχει και ένα σαν GPS μηχανοδηγού με σταθμάρχη. Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62 προς Θεσσαλονίκη. Τώρα πώς έγινε αυτό δεν ξέρω...», είπε επίσης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA