Τέμπη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από Πακιστανό επιβάτη του φλεγόμενου τρένου λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση - «Δεν πήραν ποτέ τα στοιχεία μου...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέμπη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από Πακιστανό επιβάτη του φλεγόμενου τρένου λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση - «Δεν πήραν ποτέ τα στοιχεία μου...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πακιστανός Αρσλάν επέβαινε στο μοιραίο τρένο «Intercity 62» και κατάφερε να βγει από το βαγόνι σπάζοντας ένα τζάμι, ενώ στη συνέχεια τράβηξε ένα σοκαριστικό βίντεο...

Το βίντεο, που δημοσίευσε την Πέμπτη (09-03-2023) η εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα MEGA», είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αποτυπώνει την κόλαση που έζησαν οι επιβαίνοντες.

Ο Αρσλάν, ένας από τους επιζώντες, κατάφερε να σπάσει ένα τζάμι και να βγει από το πέμπτο βαγόνι, στο οποίο βρισκόταν. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς τα πρώτα βαγόνια και τράβηξε το σοκαριστικό βίντεο.

Ο Πακιστανός επιβάτης μιλώντας επίσης στην εκπομπή ανέφερε:

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά.

«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.

«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου δεν τα πήραν ποτέ... Πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ..», κατέληξε ο Πακιστανός επιβάτης.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA