«Θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα...» - Ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης που ήταν στο μοιραίο τρένο και δεν έχει βρεθεί η σορός της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα...» - Ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης που ήταν στο μοιραίο τρένο και δεν έχει βρεθεί η σορός της (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης αγνοούμενης, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη...

Ο πατέρας συντετριμμένος με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον εφιάλτη που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του μετά τον χαμό της κόρης του.

«Δεν μεγάλωσα το κορίτσι μου για να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης»

«Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου..» αναφέρει με τρεμάμενη φωνή.

Μιλώντας για την κόρη του είπε πως ήταν «ένα εύθυμο κορίτσι, ήταν τεταρτοετής στο ΑΠΘ», ενώ ανέφερε ότι έχει άλλα δύο παιδιά, αγόρια, τα οποία μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

«Θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της» τόνισε ο χαροκαμένος πατέρας.

«Ξέρω ότι θα την πάρω στο κουτί»

Μάλιστα, ανέφερε ότι τα παιδιά του ταξίδευαν και τα τρία μαζί με το τρένο τα τελευταία χρόνια. «Αν ήταν μαζί θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα...» είπε λυγίζοντας.

Παράλληλα, ζητά να απαντηθούν τα ερωτήματα γιατί άφησαν έναν άνθρωπο μόνο στο πόστο και γιατί να είναι χειροκίνητη η γραμμή εν έτει 2023.

Ο τραγικός πατέρας αναφέρθηκε στη διαδικασία που περιμένουν να ολοκληρωθεί και προσέθεσε ότι «όσοι έχουν ταυτοποιηθεί, θα πάρει ο καθένας το δικό του άτομο στο κουτί, διότι επιζών δεν υπάρχει πια».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA