Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν ξέρουν ούτε τον ακριβή αριθμό των αγνοούμενων - Με αναρτήσεις στα social media τους ψάχνουν φίλοι και συγγενείς - Αρκετοί δεν υπάρχουν ούτε στις λίστες των επιβατών και των νοσοκομείων... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν ξέρουν ούτε τον ακριβή αριθμό των αγνοούμενων - Με αναρτήσεις στα social media τους ψάχνουν φίλοι και συγγενείς - Αρκετοί δεν υπάρχουν ούτε στις λίστες των επιβατών και των νοσοκομείων... (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για την εύρεση αγνοούμενων από το μακελειό στα Τέμπη να συνεχίζονται ωστόσο, όπως θα δείτε, φίλοι και συγγενείς κάνουν τον δικό τους αγώνα μέσα από τα social media αναζητώντας εκεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα...

Το μπάχαλο δεν έχει όρια...

Την ίδια ώρα κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων, ενώ και τα ονόματα κάποιων αγνοούμενων που έχουν ανακοινώσει οι συγγενείς τους δεν είναι ούτε στις λίστες των νοσοκομείων ή των επιβατών των μοιραίων τρένων διότι τα εισιτήρια δεν ήταν ονομαστικά... Υπάρχει επίσης και το φρικιαστικό σενάριο κάποιες σοροί να μην βρεθούν ποτέ καθώς εξαϋλώθηκαν στα δύο πρώτα βαγόνια όπου η θερμοκρασία έφτασε τους 1.500 βαθμούς και έλιωσαν μέχρι και τα σίδερα...

Συγγενείς και φίλοι, μέσα από τις αναρτήσεις των φωτογραφιών, γράφουν και το όνομα του ανθρώπου τον οποίο ψάχνουν. Παράλληλα, ζητούν πληροφορίες σχετικά με το εάν κάποιος ή κάποια είδε ή άκουσε κάτι για τους δικούς τους ανθρώπους.

Σημειώνεται πως οι αγνοούμενοι στο σύνολό τους είναι άτομα νεαρής ηλικίας, καθώς στο μοιραίο τρένο Inter City 62 επέβαιναν δεκάδες φοιτητές που επέστρεφαν στις σχολές τους μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, (φωτο πανω πρώτη φωτο) η οποία αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η κοπέλα από την Πάφο, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Μάλιστα όπως είπε «οι γονείς της έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα».

Και η οικογένεια του Κυπριανού Παπαϊωάννου (φωτο πάνω) προσπαθεί να μάθει για την τύχη του 23χρονου φοιτητή. Φίλοι και συγγενείς απευθύνουν έκκληση και μέσω social media προκειμένου να βρεθούν τα δύο παιδιά από την Κύπρο.


«Η κοπέλα (φωτο πάνω) ονομάζεται Ιφιγένεια, 22 χρόνων , μεσαίου ύψους, αδύνατη με τα χαρακτηριστικά όπως στην φωτογραφία. Βρισκόταν (μάλλον) στο 3ο βαγόνι με τον φίλο της ο οποίος απεγκλωβίστηκε. Για την κοπέλα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ακόμα... Δεν είναι στην λίστα κανενός νοσοκομείου, οι γονείς της και η οικογένεια της αγωνιούν...», τονίζεται από μία φίλη της.


Επίσης ο αδερφός ενός αγνοούμενου κάνει κι αυτός συνεχείς αναρτήσεις για να βρεθεί ο 34χρονος Βάιος Βλάχος (φωτο πανω). Στην ανάρτηση επισημαίνεται ότι η κοπέλα του αγνοούμενου νοσηλεύεται στην Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ στο ταξίδι μαζί τους, είχαν και το σκυλάκι τους.

Και μία άλλη αγνοούμενη κοπέλα χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ίδια: 

Την ίδια ώρα ακόμα αγνοείται επίσης ένας 23χρονος (φωτο κάτω) με την ξαδέρφη του Σαββίνα Χατζηφωτίου να έχει μεταβεί από τον Πειραιά με την οικογένειά του νεαρού στην Λάρισα από νωρίς το πρωί προκειμένου να τον ψάξουν παντού και με την ελπίδα να μην σβήνει:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA