Χαλκίδα: Ετοιμόρροπο κτίριο το ΕΠΑΛ, κινδύνευαν μαθητές και δάσκαλοι εδώ και πολύ καιρό - Με εγκληματική καθυστέρηση η Βάκα έβγαλε απόφαση μετά από συνεχείς πιέσεις και καταγγελίες να μπει λουκέτο επ΄αόριστον - Δείτε την καταγγελία στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ετοιμόρροπο κτίριο το ΕΠΑΛ, κινδύνευαν μαθητές και δάσκαλοι εδώ και πολύ καιρό - Με εγκληματική καθυστέρηση η Βάκα έβγαλε απόφαση μετά από συνεχείς πιέσεις και καταγγελίες να μπει λουκέτο επ΄αόριστον - Δείτε την καταγγελία στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κίνδυνος - θάνατος η δημοτική αρχή του Δήμου Χαλκιδέων της Ελένης Βάκα, η οποία άφησε στη τύχη του το ΕΠΑΛ Χαλκίδας, το οποίο έχει μετατραπεί εδώ και πολύ καιρό σε ετοιμόρροπο κτίριο με αποτέλεσμα από τύχη να μην έχουμε τραγωδία μέχρι σήμερα και η Τρικαλινή Δήμαρχος εδέησε μετά από συνεχείς καταγγελίες να εκδώσει απόφαση, καθώς αρμόδιος είναι ο ανύπαρκτος Δήμος Χαλκιδέων που διοικεί, η οποία απόφαση εκδόθηκε στις 3 Μαρτίου 2023, κάτι που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό, η οποία απόφαση αναφέρει πως «αποφασίζουμε την απαγόρευση χρήσης των κτιρίων Κ5 (αίθουσα – γραφεία καθηγητών) και Κ11 (αίθουσα- γραφεία καθηγητών) στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Χαλκίδας»...

«Είναι το ΕΠΑΛ Χαλκίδας έχει πάρει κλίση η αίθουσα και ξαφνικά μας έστειλαν χαρτί ότι απαγορεύεται η χρήση σε κάποιες αίθουσες της σχολικής μονάδας. Η κατάσταση στο συγκρότημα του ΕΠΑΛ της Χαλκίδας είναι απαράδεκτη ! Αν μπορείτε αναδείξετε το θέμα! Σας ευχαριστούμε πολύ!!!», τονίζουν οι καταγγελίες, με εικόνες, που έφτασαν στο EviaZoom.gr την Τρίτη Μαρτίου 2023.

Όπως αναφέρουν επίσης οι μαθητές στο EviaZoom.gr, έχουν ενημερωθεί ότι κλιμάκιο μηχανικών έχει πάει στο τεράστιο σχολικό συγκρότημα και έχουν κρίνει ως ακατάλληλα κάποια κτίρια, όπου στεγάζονται γραφεία καθηγητών.

Όπως υποστηρίζουν, το ΕΠΑΛ Χαλκίδας είχε αφεθεί στη τύχη του και αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα και το μόνο που εισέπραξαν από τον Δήμο Χαλκιδέων είναι αδιαφορία μέχρι που οι πιέσεις και οι καταγγελίες αυξήθηκαν.

Ζητούν δε, οι αρμόδιοι να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA