32χρονη Χαλκιδέα «έσβησε» στη Γαλλία από σπάνια μορφή καρκίνου στο μάτι - Διέμενε και εργαζόταν στο Παρίσι από το 2016 (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

32χρονη Χαλκιδέα «έσβησε» στη Γαλλία από σπάνια μορφή καρκίνου στο μάτι - Διέμενε και εργαζόταν στο Παρίσι από το 2016 (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 32χρονη Χαλκιδέα καθηγήτρια Αγγλικών Βαρβάρα Πίσχινα, η οποία διέμενε και εργαζόταν στη Γαλλία από το 2016, ενώ η σορός της επέτρεψε στην Ελλάδα και το μεσημέρι της Πέμπτης (20-04-2023) έγινε η κηδεία της στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στον Μύτικα Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες συγγενών της στο EviaZoom.gr, η 32χρονη Χαλκιδέα, που ζούσε μόνιμα στο Παρίσι με την 5χρονη κόρη της και βίωνε μία λαμπρή καριέρα ως καθηγήτρια αγγλικών, «χτυπήθηκε» τους τελευταίους μήνες από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο μάτι, η οποία έμελλε να είναι μοιραία για την ζωή της παρά τις χημειοθεραπείες και τις ειδικές θεραπείες που έκανε σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Η 32χρονη άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές του Πάσχα.

Συγκλονισμένος ο αδερφός της 32χρονης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος... H αδερφή μου πάλεψε γενναία με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου τους τελευταίους 15 μήνες. Έζησε στη Χαλκίδα τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής της. Καθώς ήταν μια από τους κορυφαίους μαθητές της τάξης της, ολοκλήρωσε το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πάθος της για τη διδασκαλία την οδήγησε να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο TESOL (Διδασκαλια της Αγγλικης Γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών) στο Πανεπιστήμιο του Reading. Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι. Λίγο αργότερα εντάχθηκε στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Παρίσι διδάσκοντας με χαρά αγγλικά σε παιδιά και ενήλικες. Επίσης πολυ γρήγορα, η Βέρα άρχισε να μιλάει άπταιστα και τα γαλλικά. Τον Νοέμβριο του 2018, η αδερφή μου έφερε στη ζωή το πιο χαριτωμένο κορίτσι που φωνάζουμε τώρα Στέλλα...Σίγουρα θα μου λείψουν οι συνομιλίες μας και οι στιγμές μας είτε στο Παρίσι είτε στην Ελλάδα... Η επιθυμία της ήταν να γίνει η κηδεία της στη Χαλκίδα...», τόνισε συγκλονισμένος ο αδερφός της.

Η κηδεία της έγινε, όπως προαναφέραμε στην αρχή, το μεσημέρι της Πέμπτης (20-04-2023) στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στον Μύτικα Χαλκίδας.

Η 32χρονη Βαρβάρα Πίσχινα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA