ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Στιγμιότυπα από το «κιτρινόμαυρο» πάρτι πριν τον τελικό στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Στιγμιότυπα από το «κιτρινόμαυρο» πάρτι πριν τον τελικό στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (26-04-2023) στην «Αγια Σοφιά - OPAP Arena» για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή...

Με 10 παίκτες ο «Δικέφαλος του Βορρά» από το 10' λόγω απευθείας αποβολής για σκληρό μαρκάρισμα.

Η «Ένωση» επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Οι Τσούμπερ (21') και Μουκουντί (24') πέτυχαν τα γκολ στο πρώτο μέρος για να έρθουν στην επανάληψη οι Λιβάι Γκαρσία (77') και Φερνάντες (86') να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Ο ΠΑΟΚ έκανε παιδαριώδη λάθη και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστικός, επηρεάστηκε από την αποβολή του Κάργα και είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσε μόλις μία τελική προσπάθεια και αυτή εκτός στόχου.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 75 βαθμούς και συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. κέρδισε 0-2 τον Βόλο) στην κορυφή της βαθμολογίας και το μεταξύ τους ντέρμπι στη Λεωφόρο την Κυριακή (30-03-2023) αποκτάει τεράστια σημασία.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην 4η θέση, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τον 3ο Ολυμπιακό (σ.σ. έχασε 2-1 από τον Άρη) και ετοιμάζεται για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA